Латино иконата Enrique Iglesias се завръща на музикалната сцена не

...
Латино иконата Enrique Iglesias се завръща на музикалната сцена не
Коментари Харесай

Енрике се завръща с нов сингъл и албум

Латино иконата Enrique Iglesias се завръща на музикалната сцена не просто с нов сингъл, а и с новината за подготвен нов албум. Проектът се споделя " FINAL VOL. 2 ” и се чака да излезе напролет. Обявени бяха и нови дати от трансформиралото се в сензация турне с Pitbull и Ricky Martin. По всичко проличава, че 2024-та ще бъде една от най-динамичните за испанеца.

Парчето " Fria ” e вторият сингъл от " FINAL VOL. 2 ”. Албумът " FINAL VOL. 1 ” доближи над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в Съединени американски щати. В класациите на Billboard сбирката на Enrique сполучливо се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици.

  Тези достижения затвърждават актьора като международна музикална икона и вършат упованията към идния план на Enrique Iglesias още по-големи. Enrique Iglesias е най-изявеният латиноамерикански реализатор в историята на музиката, като има 154 #1 сингъла в класациите на Billboard и 27 #1 сингъла в класацията Hot Latin Songs на Billboard. В момента той държи върха за най-вече #1 сингли в историята на чарта. През годините има колаборации с реализатори като Whitney Houston, Lionel Richiе, Pitbull  и др.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР