Латино идолът Енрикe Иглесиас, на 46, и неговата половинка, бившата

...
Латино идолът Енрикe Иглесиас, на 46, и неговата половинка, бившата
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас и Анна Курникова не обичат светския живот

Латино идолът Енрикe Иглесиас, на 46, и неговата половинка, някогашната съветска тенисистка Анна Курникова, на 40, са една от най-тайнствените двойки измежду звездите. Те са дружно повече от 20 години - срещат се през 2001-ва, когато Анна, на върха на спортната си кариера, е поканена да се снима във видеоклипа към неговата ария Escape. Там тя играе обичаната на звездата и, както се случва постоянно, сред двамата пламва обич. Връзката им става ясно година по-късно - през 2002-ра, когато артистът се появява дружно със спортистката на церемонията на MTV Video Music Awards.

Те са дружно и до през днешния ден, макар няколко слуха за разлъка, и се радват на три деца. През декември 2017 година им се раждат близнаците Никълъс и Луси, а при започване на 2020 година - дъщеричката Мери, която галено назовават Маша. И двата пъти родителите съумяват да запазят в загадка бременността на Анна.

Има доста догадки женена ли е двойката, или не, още повече, че Енрике обича да си прави смешки с публиката и ту афишира, че има загадка женитба, ту - че се е развел преди малко. Анна пък носи годежен пръстен, който след това сменя с различен. Накрая и двамата са принудени да обяснят, че нямат брак, само че са щастливи от връзката си.

Енрике Иглесиас е прочут с това, че строго разделя персоналния си живот от този на музикант. За разлика от множеството си сътрудници, които възнамеряват по 10-20 концерта един след различен, той в никакъв случай не поема ангажимент за повече от три, и то през ден. След това се качва на частния си аероплан и се връща у дома, в имението в Маями, където и да е бил по света. Организаторите го знаят доста добре и изобщо не се пробват да го разубеждават - в случай че се появят оферти за повече концерти, артистът просто ги отхвърля, даже хонорарът да е голям. Прави го, с цел да отделя повече време на фамилията и децата си. С Анна избират фамилния уют, разходките с яхта и играта с домашните любимци пред суетата на светския живот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР