Латинка Петрова прости на Стоянка Мутафова за думите й по

...
Латинка Петрова прости на Стоянка Мутафова за думите й по
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Латинка Петрова прости на Стоянка Мутафова за гей скандала с Парцалев

Латинка Петрова елементарни на Стоянка Мутафова за думите й по адрес на огромния Георги Парцалев, че обичал да си води всякакви момченца по гастроли. Няколко години преди да почине Госпожа Стихийно злополучие направи скандални разкрития по адрес на огромния комедиант. Мутафова загатна, че младият тогава Антон Радичев бил гей сътрудник на Парцалев, с което провокира възмущението на театралите.

Латинка Петрова, която бе най-близката другарка на Парцалев, изригна против по-възрастната си колежка и безусловно я прикани да млъкне. " Стоянка би трябвало да бъде заключена поради тези думи. В нейния случай дълголетието е наказване ", бе гневна по-младата актриса от Сатирата.

А дни след гибелта на Мутафова Петрова я упрекна, че е била " в дъното на всички театрални интриги ".

" Няма да не помни по какъв начин Стоянка си мислеше, че съм ченге, а аз не съм. Тя смяташе, че съм прикрепена към актьорите с цел да ги следя, което не беше истина. Един ден я питах - не ти ли е неловко да си в дъното на всички интриги и злословия? От този миг сложих точка на нашето другарство ", твърдеше Латинка Петрова.



Сега обаче по случай 100-ия празник на Стоянка Мутафова, който беше маркиран на 2 февруари, Латинка Петрова не сподели и една неприятна дума за починалата актриса. Дори в противен случай, обсипа я с похвали по медиите.

" Стоянка Мутафова имаше брилянтно възприятие за комизъм. Обичаше стихиите - трусове, стихии. По природа беше младеж. Антиподна беше като въодушевление. И е права, че актьорът съвсем в никакъв случай не е благополучен. Може би поради животите, които претърпяваме в функциите си. Тя по тази причина обичаше самотата. Не обичаше да я стопират по улиците ", показа пред БНР най-близката другарка на Парцалев.

По думите ѝ Мутафова е станала фаворитка на публиката поради възприятието ѝ за комизъм и поради намигването към феновете, с което постоянно е играла. " Тя потвърди, че интелигентният човек може да прави стойностен комизъм. Тя беше звезда, която не осъзнаваше звездния си път, а просто се радваше на това, че създаваше смях и че можеше да бъде на сцената до края на живота си ", добави изненадващо Латинка Петрова.

Пред близки другари и сътрудници тя споделила, че като вярваща християнка е осъзнала, че би трябвало да се съблюдава античната максима: " За мъртвите или положително, или нищо ". Актрисата даже запалила свещичка в памет на комедийната хала и считала в скоро време даже да се обади по телефона на щерка й Муки и двете да се помирят на гроба на Стоянка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР