ЛАСК Линц води на българския шампион Лудогорец с 2:1 в

...
ЛАСК Линц води на българския шампион Лудогорец с 2:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЛАСК Линц 2:1 Лудогорец

ЛАСК Линц води на българския първенец Лудогорец с 2:1 в следващ мач от група J в Лига Европа. Хюсеин Балич откри резултата за ЛАСК във втората минута. Андреас Грубер удвои в 12-ата, само че в 15-ата Елвис Ману понижи резултата.

Станислав Генчев залага на Елвис Ману на върха на офанзивата, откакто българският тим е раздиран от кадрови проблеми в нахлуване, откакто Клаудиу Кешеру и Ихинио Марин са с травми, както и Кирил Десподов, който се контузи през първата част на дуела с Антверп. На вратата е Пламен Илиев, а квартетът пред него е от Сисиньо, капитанът Моци, Вердон и Недялков. Сантана, Баджи и Анисе пък са тримата халфове, които ще оказват помощ на Текпетей и Янков за офанзивите на "орлите " от Разград.

⚽ Ludogorets' line - up vs Lask
— PFC Ludogorets 1945 (@Ludogorets1945)
Атаката на ЛАСК ще бъде водена от младия гений Марко Рагуж, който ще бъде подпомаган от Хюсеин Балич и Андреас Грубер. В халфовата линия ще работят Рейнолд Ранфтл, Лукас Гргич, Петер Михорл и Андрес Андраде. Тройката в отбрана ще бъде Филип Визингер, Петер Филипович и капитанът Гернот Траунер. На вратата е Алекс Шлагер.

These guys are fighting for the 3️⃣ points in the Group stage

⚫️⚪️ Forza ASK!
— LASK English
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР