Лас Вегас се готви да спечели кралски флъш от спортни

...
Лас Вегас се готви да спечели кралски флъш от спортни
Коментари Харесай

Домакинът на Super Bowl Лас Вегас е готов да кандидатства за НБА – с асистенция на ЛеБрон Джеймс или кралско лице от Близкия изток

Лас Вегас се готви да завоюва кралски флъш от спортни франчайзи – като донесе баскетбола в Sin City.

Градът, най-известен с хазарта, е единствено един тим от НБА по-малко от цялостния набор от огромни тимове, превзели франчайзи от НХЛ, НФЛ и до 2028 година МЛБ.

Вегас може да сътвори собствен тим в НБА благодарение на ЛеБрон Джеймс, милиардерът, който на 39 години гледа към живота, откакто се пенсионира.

Но това също може да бъде късмет за страна от Близкия изток да грабне част от американския спорт, като финансира тим от НБА - по същия метод, по който кралските особи от Персийския залив купиха европейски футболни тимове и наляха пари в личния си голф шампионат.

Придобиването на баскетболен тим би било последната глава от една забележителна промяна за град, построен върху игри и музика.

През последните години градът и щатът Невада наляха милиарди, с цел да трансфорат Sin City в спортна Мека, залагайки, че 37-те милиона души, които са посетили предходната годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР