ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Четирима от осемте тийнейджъри, обвинени в

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Четирима от осемте тийнейджъри, обвинени в
Коментари Харесай

Тийнейджъри, обвинени в побой в Лас Вегас, 17-годишен, обвинен в убийство от втора степен

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Четирима от осемте младежи, упрекнати в смъртоносния побой над възпитаник покрай гимназия Ранчо, публично са изправени пред втора обвинявания в ликвидиране с висока степен и скрит план за осъществяване на побой със забележителна телесна щета след явяване във вторник сутринта в съда в Лас Вегас.

Окръжният прокурор на окръг Кларк Стив Улфсън сподели, че дейностите не са били авансово премислени и не са оправдани по-силното обвиняване в ликвидиране от първа степен.

Донтрал Бийвър, 16; Джани Робинсън, 17 г.; Деймиън Ернандес, 17 г.; и Тривиън Рандолф, 16 г.; се появиха за първи път в съда за възрастни в петък. Четиримата ще бъдат съдени в съда дружно и заради естеството на закононарушението те са упрекнати като пълнолетни в правосъдната система.

Въпреки това, по време на утринното чуване съдията подреди на младежите да продължат да ще бъдат държани без гаранция в Центъра за задържане на малолетни на окръг Кларк от съображения за сигурност до идващото им явяване в съда на 14 декември. детайли. Видео от побоя демонстрира Луис на земята с група младежи, които го ритат и удрят. Съдебният доктор уточни повода за гибелта му като затруднения от голям брой пострадвания с тъп предмет.

Полицията разпознава 10 души като забъркани в побоя, други четирима обвинени сега са в системата за малолетни и чакат документ за влизане в системата за възрастни. Улфсън сподели, че деветият обвинен е бил задържан преди няколко дни, само че 10-то „ представляващо интерес лице “ остава на независимост.

За последните вести, прогнозата за времето, спорта и поточно видео се насочете към KLAS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР