ЛАС ВЕГАС (KLAS) — 41-годишен жител на Бъркли, Калифорния, беше

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — 41-годишен жител на Бъркли, Калифорния, беше
Коментари Харесай

Мъж от Калифорния получава 10 години затвор за усилия да „обучи“ момиче от Невада за кариера в проституцията

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — 41-годишен гражданин на Бъркли, Калифорния, беше наказан във вторник на 10 години затвор за пробвайки се да принуди момиче към проституция, откакто се срещнаха в обществените медии.

Дъстин Майкъл Джоузеф се призна за отговорен през август по едно обвиняване за опит за насила и примамване. Обвинението произтича от напъните на Джоузеф да вербува тийнейджърка, която съгласно него е тийнейджърка, с цел да прави нецензурен видеоклипове в хотелска стая в Карсън Сити.

Разследване на ФБР разкрива, че Джоузеф е попитал момичето „ дали би се заинтересувала да снима наличие за платена абонаментна услуга, където доста наличие включва полово свързани действия “, съгласно известие за вести от прокуратурата на Съединени американски щати.

„ Между 14 март 2021 година до 24 юни 2021 година Джоузеф сподели на момиче, че той ще й заплати няколкостотин $ на видеоклип “, съгласно правосъдните документи и признанията, направени в съда. „ Той щеше да я образова да бъде работещо момиче, с цел да може да взе участие в раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР