ЛАС ВЕГАС (KLAS) – За всеки, който влезе в нейната

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) – За всеки, който влезе в нейната
Коментари Харесай

„Тя се пребори с малкото си дупе“, 3-годишно дете стана третата жертва на катастрофа в Лас Вегас с водач в погрешна посока

ЛАС ВЕГАС (KLAS) – За всеки, който влезе в нейната Мини Маус и украсена с еднорог спалня, светът на 3-годишната Джая Брукс наподобява хубав в розово. Сега се усеща синя.

Родителите й, 32-годишната Дареа Суейн и 28-годишният Ян Брукс споделиха пред 8 News Now, че щерка им е умряла рано сутринта в понеделник след уикенд на борба сред главата и сърцето пострадвания, претърпени в събота следобяд.

Щатската полиция на Невада (NSP) удостовери в събота, че минимум двама души са починали, когато водач в неверна посока, пътуващ на юг по северна U.S. 95 сред Elkhorn и Durango, се сблъска с голям брой транспортни средства в близост 3:20 ч.

Докато седеше на пода в спалнята на щерка си в понеделник сутринта, Джан мъчително претърпя прекарването да се прибира с кола от къщата на другар с Джая на задната седалка.

“ Изглеждаше съзнателно. Не са се опитвали да наклонен или нищо. Те безусловно просто взрив “, сподели Ян, разказвайки по какъв начин PT Cruiser се сблъсква с кола, паркирана на рамото, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР