ЛАС ВЕГАС (AP) — компанията майка на UFC TKO Group

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — компанията майка на UFC TKO Group
Коментари Харесай

UFC се съгласява на споразумение за $335 милиона с бивши бойци, завели антитръстови съдебни дела

ЛАС ВЕГАС (AP) — компанията майка на UFC TKO Group Holdings реализира съглашение за $335 милиона във връзка с две антитръстови каузи, заведени от някогашни бойци в организацията, съгласно Разкриване на TKO пред Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати.

Споразумението беше реализирано на 13 март и заплащанията ще се изплащат с течение на времето, а не на еднократна сума и ще бъдат приспадани от налози.

Двата групови каузи от някогашни бойци на UFC бяха водени от Cung Le, заведен през 2014 година, и Kajan Johnson, заведен през 2021 година

„ Доволни сме от съглашението и ще разкрием повече, когато файл в съда след 45-60 дни, ” Асоциацията на бойците от смесени бойни изкуства, ръководена от един от юристите, разгласява на X (бивш Twitter).

Говорител на UFC разгласява изказване, което гласи: „ Ние са удовлетворени, че реализираха съглашение за споразумяване на всички искания, предявени както в правосъдните каузи на Le, по този начин и в Johnson, приключвайки правосъдния спор и облагодетелствайки всички ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР