ЛАС ВЕГАС (AP) — Бивш лидер на банда в района

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Бивш лидер на банда в района
Коментари Харесай

Бивш лидер на банда, обвинен в убийството на Тупак Шакур, получава нов адвокат, остава в затвора срещу гаранция от $750 000

ЛАС ВЕГАС (AP) — Бивш водач на тайфа в региона на Лос Анджелис, наказан в пандиза в Лас Вегас за убийството на хип-хоп през 1996 година музикалната икона Тупак Шакур е наел частен юрист, който да го съставлява преди делото за убийството му, планувано това лято.

Дуейн „ Кефе Д “ Дейвис уволни назначените от съда юристи и нае деец углавен юрист Карл Арнолд, съгласно правосъдна документи, оповестена в четвъртък.

Робърт Аройо, един от някогашните юристи на Дейвис от канцеларията на специфичния държавен бранител на окръг Кларк, сподели в понеделник, че той и съзащитникът Чарлз Кано са поискали триумф на Дейвис и са отправили въпроси към Арнолд, които не са дали отговор незабавно на известията.

Арнолд е служил по време на обществени прегледи на смъртните случаи като представител на родственици на хора, убити от полицията. Той също по този начин е бил глобен два пъти от адвокатската гилдия на щата Невада за 20 години процедура.

Едният, през 2018 година, беше за погрешно подаван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР