ЛАС ВЕГАС (AP) — Бивш лидер на банда в района

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Бивш лидер на банда в района
Коментари Харесай

Бивш лидер на банда иска освобождаване от затвора в Лас Вегас преди процеса през 1996 г. за убийството на Тупак Шакур

ЛАС ВЕГАС (AP) — Бивш водач на тайфа в региона на Лос Анджелис, упрекнат в ликвидиране при убийството на хип-хоп музикант икона Тупак Шакур в Лас Вегас осмива делото против него като артикул на спекулации и показания от втора употреба, до момента в който моли арбитър да го сложи под домакински арест преди процеса.

Изслушване на 2 януари Датата беше избрана във вторник на предлагането на Duane “Keffe D ” Davis да бъде освободен под гаранция от не повече от $100 000. Неговите назначени от съда юристи пишат, че здравето на техния 60-годишен клиент се е влошило в пандиза и че той не получава уместно здравно обслужване след припадък на рак на дебелото черво, който съгласно тях е в ремисия.

„ Неговата диета и неналичието на извършения в пандиза, поради възрастта и здравната му история, се отразяват отрицателно на здравето му “, споделиха заместник-специалните публични бранители Робърт Аройо и Чарлз Кано в настояването за освобождение под гаранция, подадено в четвъртък пред съдията от окръжния съд на о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР