ЛАС ВЕГАС (AP) — Бариста наклони каната с гладко пенливо

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Бариста наклони каната с гладко пенливо
Коментари Харесай

Роботи-баристи и готвачи с изкуствен интелект предизвикаха вълнение на CES 2024, тъй като служителите на синдикатите в казината се страхуват за работните си места

ЛАС ВЕГАС (AP) — Бариста наклони каната с безпрепятствено пенливо мляко върху латето, като изначало наливаше постепенно, по-късно повдигнете и наклонете каната като хореографски танц, с цел да нарисувате венчелистчетата на лале.

Лате изкуството е умеене, чието преодоляване може да отнеме месеци, в случай че не и години процедура, само че не и за този бариста, захранван от изкуствен интелект.

Роботи от всевъзможен тип провокираха неспокойствие измежду ревю тази седмица на годишното софтуерно ревю CES в Лас Вегас.

Именно нововъведения като тези тревожат Роман Алехо, 34-годишен бариста в хотел-казино Sahara на Лас Вегас Стрип, който не може да не се зачуди дали часовникът тиктака на специалностите в хотелиерството в ерата на AI.

„ Много е ужасно, тъй като на следващия ден в никакъв случай не е дадено “, сподели той. „ Много изкуствен интелект идва на този свят. Много е ужасно и доста отварящо очите да се види по какъв начин хората могат да мислят да заменят други хора. “

Най-голямото софтуерно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР