ЛАС ВЕГАС — Студенти от Университета на Невада, Лас Вегас

...
ЛАС ВЕГАС — Студенти от Университета на Невада, Лас Вегас
Коментари Харесай

UNLV стрелба: Студенти описват ужас и паника, след като избухнаха изстрели

ЛАС ВЕГАС — Студенти от Университета на Невада, Лас Вегас и членове на общността описаха своя смут и потрес в сряда, откакто човек откри огън в кампуса и раздруса града, който към този момент е дом на най-смъртоносната всеобща пукотевица в съвременни Съединени американски щати. история.

Хосе Лопес, 18-годишен първокурсник, сподели, че гледал видеоклипове в YouTube на четвъртия етаж на постройката на бизнес учебното заведение UNLV, когато чул изстрели. Чу мощен бумтеж, след това още един.

" Бях изплашен и краката ми започнаха да треперят ", сподели Лопес. Той за малко „ замръзна като скулптура “, преди да избяга.

Той изтича на третия етаж и се скри в научен съвещателен кабинет, където се барикадира с други хора. Всички изчакаха там, до момента в който полицията пристигна, отвори вратите с лост и придружи групата на безвредно място.

Конър Фридман, 20, младши, който учи финанси, си спомни, че е чул това, в което има вяра да бъде строителен звук. Но след няколко минути той разбра, че някой стреля с пи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР