Лас Палмас се наложи с минималното 1:0 при домакинството на

...
Лас Палмас се наложи с минималното 1:0 при домакинството на
Коментари Харесай

Лас Палмас нанесе първо поражение на баските лъвове

Лас Палмас се наложи с минималното 1:0 при семейството на Атлетик Билбао от четвъртия кръг на Примера дивисион. По този метод клубът от Гран Канария реализира втора поредна победа от началото на сезона, до момента в който баските претърпяха първо проваляне.

Домакините започнаха мача по-активно и можеха да поведат още в 7-та минута, когато пред Ален Халилович се откри доста положително състояние, само че ударът на хърватина бе избавен от Кепа Арисабалага.

Халилович получи травма и бе заменен наложително в 37-та минута.

Джонатан Виера центрира от корнер в наказателното поле на Атлетик в 80-та минута, след което Маурисио Лемос стреля с глава, само че на сантиметри настрана от левия дирек на вратата на Арисабалага.

Лас Палмас направи нов доста сериозен пропуск в 83-та минута, когато Усама Танане бе изведен на чудесна обстановка, само че след удара му топката мина на сантиметри настрана от десния дирек на вратата на Арисабалага.

Лас Палмас стигна до успеха с гол в 87-та минута. Лоик Реми направи отличен пробив. Французинът навлезе в наказателното поле на Атлетик, след което финтира един футболист на гостите, а по-късно с обмислен удар вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Арисабалага.

След този триумф Лас Палмас събра актив от 6 точки и се намира на единадесето място, до момента в който Атлетик Билбао е пети във краткотрайното класиране със 7 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР