Ларса Пипън си играеше с идеята за осиновяване и сурогатство

...
Ларса Пипън си играеше с идеята за осиновяване и сурогатство
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНОЛарса Пипен говореше, че има деца с Маркъс Джордан само СЕДМИЦИ преди раздялата им - и дори се беше обърнала към Ким Кардашиян за съвет за сурогатно майчинство - тъй като вътрешни хора казват, че бившият й Скоти се страхува, че децата им могат

Ларса Пипън си играеше с концепцията за осиновяване и сурогатство с някогашния си другар Маркъс Джордан единствено седмици преди раздялата им, сподели вътрешен човек пред DailyMail.com 

Източник разкри, че звездата от Real Housewives е говорила за евентуални проекти за раждане с приятелката си Ким Кардашиян (на снимката)

„ Те не знаеха по кое време желаят да се оженят, те не знаеха дали желаят деца и нещата ставаха застояли, скучни и рутинни.

„ Маркъс е по-скоро домакински човек, а Ларса желае да бъде тостът на града, тъй че им беше мъчно да имат взаимен живот с самостоятелни житейски цели.

„ Те просто не можеха да се срещнат по средата и всичко пристигна на мястото си. Нямаше огромен вманиачен спор, просто бяха добавени няколко неща, които се пробваха да поправят, само че все още това не може да се поправи.

' Разговорите за заместител и осиновяване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР