Лари Кинг се раздели с жена си Шон Саутуик Кингслед

...
Лари Кинг се раздели с жена си Шон Саутуик Кингслед
Коментари Харесай

Лари Кинг се раздели със седмата си съпруга след 22 години брак

Лари Кинг се раздели с жена си Шон Саутуик Кинг след съвсем 22 години брак , заяви Контактмюзик.
 
85-годишната телевизионна легенда беше омъжена за Шон, която беше седмата му брачна половинка повече от две десетилетия, само че през вчерашния ден подаде документи за бракоразвод във Върховния съд на Лос Анджелис, с цел да приключи брака им. Според документите, получени от юристите Лари, който има двама сина от брака си с Шон, е показал „ непреодолими разлики ” като причина за развода с 59-годишната си брачна половинка.
 
Звездата от „ Лари Кинг Лайв “ имаше стоманен брак с Шон, а през 2016 година се твърдеше, че отчуждената му брачна половинка е имала извънбрачна връзка, макар че и Лари, и Шон по-късно отхвърлиха обвиняванията.
 
Лари сподели по това време на един от събеседниците си: ''Ти сподели забавна дума - „ слух “. Бях в бизнеса - идващия май, ще се навършат 60 години - и дълго време се занимавах със клюки. Интервюирах хора, забъркани в клюки. Слуховете са това, което са - те са клюки. И аз ви споделям истината, не им обръщам никакво внимание.''
 
Лари Кинг се дами за Шон през 1997 година и тя беше неговата седма брачна половинка след браковете му с Фреда Милър, Анет Кайе, Алейн Акинс, Мики Сатфин, Шарън Лепоре и Джули Александър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР