Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock, е убеден, че

...
Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock, е убеден, че
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на BlackRock сравни Биткойн със златото

Лари Финк, основен изпълнителен шеф на BlackRock, е уверен, че Биткойн е на път да се трансформира в независим клас активи.

Освен това той съобщи, че преглежда Биткойн като жизнеспособна опция на златото. Финк загатна, че сега BlackRock разисква евентуални разпределения с разнообразни институции, като съгласно него този тип вложения скоро ще обзет и Етериум.

През януари BlackRock започва извънредно сполучлив Биткойн ETF, който съгласно някои запалянковци оказа помощ за повишение на цената на криптовалутата до рекордно високи равнища.

След това през юли те вкараха Етериум ETF, който, въпреки и да получи по-умерен приток, въпреки всичко се преглежда като позитивно развиване.

Финк също по този начин направи съпоставяне сред цифровите активи и пазара на ипотечни заеми на стойност $11 трилиона. Въпреки че цифровите активи имаха муден старт, той счита, че сходно на ипотечния пазар напредъкът в региона на разбора и данните в последна сметка ще разшири пазара и е уверен, че сходна траектория е евентуална и за криптовалутите .

Обръщайки внимание на едно от най-очакваните събития в Съединени американски щати тази година, а точно президентските избори, шефът на BlackRock показа, че бъдещето на най-голямата криптовалута не зависи от това кой ще ги завоюва.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР