Лари Елисън, един от основателите и председател на борда на

...
Лари Елисън, един от основателите и председател на борда на
Коментари Харесай

Съоснователят на Oracle стана вторият най-богат човек в света, измествайки Джеф Безос

Лари Елисън, един от създателите и ръководител на борда на шефовете на Oracle се изкачи на второ място в класацията на Forbes за най-богатите хора на планетата. Той измести от второто място Джеф Безос, създател на Amazon, до момента в който Илън Мъск, началник на SpaceX и Tesla остава водач в класацията.

Според обновените данни положението на Лари Елисън се прави оценка на 206,5 милиарда $, като то се е нараснало с 8,8 милиарда $ (ръст от 4,5%). Лидерът Илън Мъск загуби 2 милиарда $ за деня и положението му се прави оценка на 250,8 милиарда $. Джеф Безос падна до третото място в класацията, като положението му се прави оценка на 202,9 милиарда $, следван от притежателите на платформите Meta Марк Зукърбърг и Louis Vuitton Бернар Арно със положения надлежно 184,6 милиарда $ и 170,7 милиарда $.

По данни на организация Bloomberg Лари Елисън се подрежда на четвърто място в класацията на най-богатите хора със положение от 181 милиарда $, след Илон Мъск (248 милиарда долара), Джеф Безос (208 милиарда долара) и Марк Зукърбърг (189 милиарда долара). Челната петица се добавя от Бернар Арно, чието положение се прави оценка от специалистите на Bloomberg на 179 милиарда $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР