Лара Стоун изглежда страхотно, но има някои нездравословни навици –

...
Лара Стоун изглежда страхотно, но има някои нездравословни навици –
Коментари Харесай

Детоксът на моделите

Лара Стоун наподобява ужасно, само че има някои нездравословни привички – обожава пържените храни и шоколадовите бонбони. За филтриране след тези нездравословни наслаждения, прави детокс уикенди. Два дни изкарва на студена салата от леща със зеленчуци.

Дутцен има прецизна формула за детокс: закуска с бадемово мляко, в което авансово са накиснати семена чия и плодове годжи бери.

Аня Рубик натъртва на изобилието от зелени зеленчуци (спанак, краставица, салати и марули) във тип на салати или на смутита. С това компенсира своята пристрастеност към фъстъченото масло, което от време на време загребва напряко с лъжицата от буркана.

Лиу Вен се храни здравословно – денем вместо на снаксове е на дребни порции плодове и сурови зеленчуци. През уикендите у дома си прави на блендера „ големи количества сок от зеленолистни “ и това е нейният пречистващ режим.

Миранда Кер е известна със личната си козметичната линия 100% органик и не е чудно, че диетата й също е от натурални храни. При пречистващ режим тя натъртва главно на кокосовата вода, леките зеленчукови супи и фрешовете от зеленолистни зеленчуци.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР