Лаптопите на Apple MacBook и таблетите iPad очевидно ще се

...
Лаптопите на Apple MacBook и таблетите iPad очевидно ще се
Коментари Харесай

Apple може да има производствени проблеми с новите MacBook и iPad

Лаптопите на Apple MacBook и таблетите iPad явно ще се трансфорат в следващата жертва на дефицита на полупроводникови съставни елементи (предизвикан от световната пандемия и нарушаванията във веригите за доставки), които удрят цялата софтуерна промишленост (макар и изключително мощно да се усещат в някои браншове, като да вземем за пример доставките на графични карти).

Според отчет на Nikkei Asia, когато става въпрос за преносимите компютри MacBook, има огромна възможност основен стадий от индустриалния развой да бъде обиден, а точно във етапа по монтиране на съставни елементи върху печатните платки. Този стадий ще бъде занимателен с помощта на дефицита на чипове, като Nikkei Asia разкрива по-специфични елементи от нормалните изказвания, които сме привикнали да виждаме и чуваме по въпроса непрекъснато.

От друга страна отчетът показва, че се чакат и компликации в производството на таблетите iPad, които ще бъдат породени от дефицит на съставни елементи за свързване на екраните на устройствата с печатните платки, като не се чака дефицит на самите екрани, само че в последна сметка това ще докара до закъснение на производството. Разбира се, актуалната обстановка не е първият път, когато Apple има проблеми и закъснения с екраните, само че в този момент обстановката е надалеч по-комплексна и всеобхватна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР