Лаптоп е бил откраднат от офиса на председателката демократ на

...
Лаптоп е бил откраднат от офиса на председателката демократ на
Коментари Харесай

При щурма на Капитолия е откраднат лаптоп от офиса на Нанси Пелоси

Лаптоп е бил откраднат от офиса на председателката демократ на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси по време на нахлуването на протестиращи в Капитолия оня ден, сподели през днешния ден неин помощник, представен от Ройтерс.

Дрю Хамил заяви в Туитър, че преносимият компютър е бил от конферентна зала и се е употребил за презентации.

Вчера сенаторът демократ Джеф Мъркли също заяви за откраднат от офиса му преносим компютър.

Междувременно компанията за машинно гласоподаване и електронно броене на гласове " Доминиън вотинг систъмс " заведе дело за клюка във федерален съд във Вашингтон против адвокатката на Тръмп Сидни Пауъл с иск за 1,3 милиард $ обезщетение поради обвиняванията й, че " Доминиън " е фалшифицирала президентските избори в интерес на Джо Байдън, съобщи Асошиейтед прес.

Пауъл от седмици твърди без доказателства, че " Доминиън " е взела участие в проект за открадване на изборите от президента Доналд Тръмп. Тя беше негов юрист в редица несполучливи каузи за оборване на изборни резултати.

Пауъл твърди, че компанията е учредена във Венецуела за подправяне на избори в интерес на починалия президент Уго Чавес и че машините й дават опция за прекачване на гласове от един претендент на различен.

" Доминиън " съобщи, че има премного директни доказателства, които безапелационно опровергават изказванията на Пауъл за манипулиране на вота. Компанията заяви, че когато публично е споделила на Пауъл, че изказванията й са погрешни и е поискала от нея да ги отдръпна, гя още повече е почнала да ги повтаря, употребявайки своя акаунт в Туитър, който има над 1 милион клиенти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР