Ланс спечели с 2:1 големия сблъсък с Марсилия от 34-тия

...
Ланс спечели с 2:1 големия сблъсък с Марсилия от 34-тия
Коментари Харесай

Ланс взе сблъсъка с Марсилия и се доближи на три точки от ПСЖ

Ланс завоюва с 2:1 огромния конфликт с Марсилия от 34-тия кръг на Лига 1. Двата отбора са в директен спор за второто място, а действително към момента имат късмет и за купата, тъй че мачът бе с голям заряд. Домакините на " Феликс Болаер " обаче постановиха волята си с голове на Секо Фофана в 42-рата и ЛоисОпенда в 60-ата минута и към този момент дишат във врата на водача ПСЖ, като се приближиха на три точки зад него, въпреки парижани да са с мач по-малко. За гостите се разписа Димитри Пайе в 88-ата минута, само че бе прекомерно късно за поврат и марсилци позволиха първа загуба в последните си девет мача.

Марсилия стартира мача по-добре и в 9-ата минута Алексис Санчес лиши топката от Кевин Дансо и означи, само че голът му не бе зачетен поради нарушаване в офанзива.

Постепенно обаче Ланс пое самодейността и в 22-рата минута изстрел на Фофана се отби от гредата.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Капитанът на домакините въпреки всичко настрои мерника и в 42-рата минута откри резултата от сходна позиция с изстрел шут отвън наказателното поле за 1:0.

В 60-ата минута Ланс удвои. Франковски се измъкна отдясно и центрира пред вратата, където Опенда се извиси и с глава вкара за 2:0.

В края на мача Марсилия съумя да върне едно попадение. Димитри Пайе получи към дузпата, съумя да задържи топката, макар шпагата на бранител и от близко означи за 2:1.

Така Ланс излезе на 2-рата позиция в класирането със 72 точки. Марсилия пък към този момент е на 3-тото място със 70 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР