Ландо Норис изненада приятно себе си и Макларън, след като

...
Ландо Норис изненада приятно себе си и Макларън, след като
Коментари Харесай

Норис: Страхотна изненада, отстъпих второто място на Карлос

Ландо Норис изненада прелестно себе си и Макларън, откакто се класира трети в квалификацията за Гран При на Испания в Барселона.

„ Нямам визия по какъв начин стигнахме до този резултат – съобщи незабавно след края на сесията британецът. – Можех да съм още по-бърз, само че това е домашно съревнование за Карлос Сайнц, по тази причина му отстъпих второто място. Шегувам се, само че в действителност съм благополучен от третото място, това е хубава изненада. ”

Ландо удостовери и това, че измененията в последния бранш на пистата – премахването на последния шикан, в действителност оказва помощ на Макларън, защото колата им MCL60 се усеща добре в бързите завои.
 Недостижимият Верстапен не остави късмет на противниците си в квалификацията в Испания Недостижимият Верстапен не остави късмет на противниците си в квалификацията в Испания
„ Много добра смяна на пистата в последния бранш – изясни Норис. – Това ни дава опция за висока скорост в последните завои, което е супер за нас и по тази причина се оправяме по този начин добре, а и в последните години сме мощни в Барселона. ”
 Сайнц: Имах потребност от това второ място Сайнц: Имах потребност от това второ място
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР