Land Rover има нова мисия с Джеймс Бонд в най-новия

...
Land Rover има нова мисия с Джеймс Бонд в най-новия
Коментари Харесай

Новият DEFENDER е подложен на екстремни тестове в последния филм с Джеймс Бонд - No time to die

Land Rover има нова задача с Джеймс Бонд в най-новия филм от поредицата 007 - No Time To Die.

Новият Defender е една от основните звезди в рисковите подиуми, ръководени от експертен екип каскадьори, които тестват именития всъдеход на труднопроходими офроуд терени, доказвайки неговите безкрайни благоприятни условия.


Кадрите, снимани по време на фотосите на идния филм, дават неповторим подмолен взор върху новия Defender и каскадьорите Лий Морисън и Джес Хокинс по време на работа.

Лий Морисън, координатор на каскадите в Джеймс Бонд, разяснява:


"Проектирането и координирането на последователността от каскади изисква безкомпромисно мислене. Трябваше ни неукротим автомобил, който да ни помогне в битката със стихиите, стръмните спускания и речните прелези. Затова избрахме новия Defender. Повече от впечатлен съм, че Defender освен се е завърнал, само че и е доста по-добър. “

Новият модел обезпечава пътен луфт от 291 мм и несравнима офроуд динамичност, която му придава изключителни челен и заден ъгъл на заход и ъгъл на превъзмогване надлежно от 23, 31 и 20 градуса.


Дълбочината му на прегазване е 900 мм и е подкрепена от иновативнатата Wade технология в системата Terrain Response 2, позволяваща на водачите решително да минават през дълбоки води.

Land Rover има дългогодишно партньорство с EON Productions за филмите на Джеймс Бонд още от 1983 година Наред с новия Defender, No Time To Die също включва Range Rover Sport SVR, Series III Land Rover и Range Rover Classic.


Филмът e режисиран от Карл Жоджи Хукунага и е с присъединяване на Даниъл Крейг, които се завръща в ролята на Бонд за пети следващ път. Премиерата на кино лентата ще бъде на 2-ри април 2020 година във Англия и на 10-ти април в Америка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР