Land Rover e компания, добре позната със своите джипове, но

...
Land Rover e компания, добре позната със своите джипове, но
Коментари Харесай

Land Rover Discovery пикап в една единствена бройка

Land Rover e компания, добре позната със своите " джипове ", само че в случай че се замислим, компанията в никакъв случай не е произвеждала пикапи, изключвайки някои версии на истинския Defender. Въпреки това, фотосите по-долу демонстрират пикап въз основата на Land Rover Discovery, който наподобява като подобен излязъл от завода на английската компания.



Всъщност преработката е дело на мексиканската компания VA-K Innovation, която специализира в конверсии на елементарни коли и джипове. Конкретният план е въз основата на Land Rover Discovery 4, който разполага с 5.0-литров V8 мотор с мощ 370 коня и оптимален въртящ миг 510 Нм, както и несъмнено, със задвижване на четирите колела.



За да се реализира концепцията за пълноразмерен пикап, рамата на Discovery-то е удължена, а задната част е направена напълно по дизайн на компанията от Мексико, запазвайки истинските стопове. Пикапът разполага и с отваряемо задно стъкло, дървен под, A/T гуми, както и с гръмък панорамен таван.



Към момента създадената численост е единствено една и е направена по поръчка на клиент, като цената не е упомената, само че се допуска, че в случай че някой различен искащ се свърже с мексиканската компания, то няма да има проблем да приготвят още такива пикапи против съответната сума, естествено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР