Land Rover Defender е едно от малкото SUV-та, представяни през

...
Land Rover Defender е едно от малкото SUV-та, представяни през
Коментари Харесай

Land Rover Defender от Manhart губи възможностите си за офроуд, но получава стилна визия и 512 конски сили

Land Rover Defender е едно от дребното SUV-та, представяни през последните години, което в действителност може да покаже качества отвън пътя, само че истината е че малко от хората в действителност биха го употребявали там.



Именно към тях е ориентиран и тунинг пакета на Manhart, който сигурно слага под въпрос бъдещите подвизи на всъдехода отвън пътя. Пониженото с 30мм въздушно окачване и джантите с величина от 24-цола в комплект с гуми с размер 295/30 сигурно не са измененията, които ще желаете да имате в гората.



Освен тях, усъвършенствания има и при 3.0-литровия мотор, който към този момент генерира 512 конски сили и 710 нютон метра, излъчени към четирите колела, по отношение на общоприетите 400 конски сили и 550 нютон метра. Също по този начин можем да забележим промени по генерацията, която е сменена с такава от неръждаема стомана и накрайници на ауспусите от въглерод.



Промените в интериора са сведени до разнообразни стремежи на клиентите, като от компанията оферират разнообразни детайли от алкантара или кожа, както и предни седалки дело на Recaro.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР