Land Rover открехва завесата към новия луксозен компактен SUV Range

...
Land Rover открехва завесата към новия луксозен компактен SUV Range
Коментари Харесай

Арт инсталации отбелязват обратното броене до световната премиера на новия Range Rover Evoque

Land Rover открехва завесата към новия луксозен компактен SUV Range Rover Evoque преди представянето в Лондон Телени арт инсталации в Лондон отбелязват началото на обратното броене до световната премиераМодели с реални размери демонстрират философията за модернистичен дизайн, заложена в основата на най-новия SUVЦветни дизайни пресичат пътя на пешеходците в четири ексклузивни локации в Кенсингтън и ЧелсиСтартирайте Фейсбук и YouTube каналите на Land Rover, за да гледате световното представяне на новия Range Rover Evoque в 19:45 GMT на 22 ноемвриОчаква се началната цена на новия Range Rover Evoque да започва от 71 000 лв. с ДДС Land Rover стартира обратното броене до световната премиера на новия Range Rover Evoque с автопарк от скулптури с телени форми, вдъхновени от новия модел. Произведенията на изкуството с действителни размери пресичат пътя на пешеходците на различни места в Лондон.

Land Rover е пионер в сегмента на луксозните компактни SUV автомобили с първия Range Rover Evoque през 2010 г. и следващото поколение на отличения с награди модел обещава да остави подобна следа, въвеждайки нови стандарти по отношение на дизайн, проходимостт и устойчивост.


Ярко оцветените инсталации са творение на същия дизайнерски екип на Land Rover, ангажиран в създаването на облика на на новия Evoque, и въплъщават философията за редукционен дизайн, която е в основата на елегантните пропорции на модела. Съчетавайки изчистени линии и модерен стил, телените форми в мащаб 1:1 демонстрират характерния скосен покрив и издигаща се средна линия, които дефинират подобния на купе силует на новия Evoque.

Четири от скулптурите са разположени на ексклузивни локации в Кенсингтън и Челси и привличат погледите с отличителни нюанси на медно, червено и синьо.


Гери МакГавърн, Директор отдел Дизайн на Land Rover, каза: „ Телените силуети са създадени, за да предоставят първи поглед към новия Evoque, който е въплъщение на подхода за модернистичен дизайн на Range Rover. А едва ли има по-подходящо място за излагане на тези специални инсталации от сърцето на Лондон – един от най-великите градове в света. “

С продажби от над 750 000 броя в световен мащаб и повече от 225 международни награди Range Rover Evoque е история на световен успех.


Очаква се стартовата цена на новия Range Rover Evoque да започва от 71 000 лв. с ДДС. Пълна ценова листа и информация за модела у нас очакваме в края на ноември или началото на декември месец.

Присъединете се към Land Rover за световната премиера в 21:45 ч. българско време на 22 ноември на Фейсбук.com/LandRover или YouTube.com/LandRover.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР