Лана Роудс е една от топ мацките в порно индустрията,

...
Лана Роудс е една от топ мацките в порно индустрията,
Коментари Харесай

Топ порно звезда разкри как протича един неин ден


Лана Роудс е една от топ мацките в порно промишлеността, а режисьорите желаят непрекъснато да снимат с нея. В началото Лоудс приема много функции, само че в днешно време мацката си сортира участията и сътрудниците, с които прави секс пред камерата.

Топ порно актрисата стана майка неотдавна, а това промени много целите ѝ в живота. Някои от почитателите на Лана считат, че любимката им е непрекъснато на любовната фронтова линия, само че това не е по този начин. Денят на Лана започа рано, следва закуска, лек грим и е подготвена за всичко идно.

В всекидневието си Лана не носи доста грим и лъскави облекла, само че за фотосесиите избухва с визии. Не, не си мислете, че порно звездата прави секс всекидневно. Роудс въпреки всичко се грижи за детето си, има къща, в която обича да стои, само че пък не пропуща купони с другари. Е, празненства на Лана наподобяват по този начин:

Лана обожава и да пътешества по света, само че най-вече обича да простира навън по прашки. Да, Лана сама си пере бельото и няма срещу да се демонстрира по този начин:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР