Лана Майкълс и нейният приятел Шон са се запознали в

...
Лана Майкълс и нейният приятел Шон са се запознали в
Коментари Харесай

Веганка кърми гаджето си два пъти седмично, бил нормален и красив ритуал

 Лана Майкълс и нейният другар Шон са се срещнали в приложение за вегани. Те са на мнение, че кърменето за възрастни е нещо обикновено и не би трябвало да е тематика " табу ".

Лана е някогашен преподавател и майка на две деца. Тя споделя, че кърми гаджето си два пъти седмично. Споделя още, че това е " съвършената " любовна игра и едно доста прелестно предразполагане към секс.

Тя прибавя още, че й липсва кърменето на децата си, които към този момент са на 7 и 11 години. Взима специфична билкова добавка, с цел да стартира да кърми годеника си.

" Чувствам се по-привлекателна и женствена, когато имам мляко в гърдите си “, споделя тя, представена от " Mirror ".

Двойката води доста разкрепостен полов живот. Казват, че кърменето е единствено едно от многото неща, които вършат в спалнята.

" Обичаме доста ролевите игри в спалнята. Играем баща и момиче, доктор и пациент или преподавател и възпитаник. Ходим и в клубове за суингъри. "

Дуото ще опише своята история в документален филм, който ще се излъчи по английския " Канал 4 ". Филмът се споделя " Кърма за гаджето ми ".

" Искаме да покажем на света, че кърменето за възрастни не е противоестествено, а в противен случай - нещо изцяло обикновено и красиво. Много по-неприятно е да се употребява мляко от крава или коза ", споделя веганът Шон.

" Някои проучвания дори сочат, че може да има изгоди за здравето от пиенето на кърма. Лекува артрит и болест на Крон ", уверен е младият мъж.

Проучване от " Лондонски университет " Кралица Мери " откри, че доста от заявените " изгоди " от пиенето на кърма от възрастен не са въобще научно издържани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР