lamqta.comОвен Добре запомнете всичко, което ще се случи днес. Някога

...
lamqta.comОвен Добре запомнете всичко, което ще се случи днес. Някога
Коментари Харесай

Овен: Добре запомнете всичко, което ще се случи днес

lamqta.com

Овен
Добре запомнете всичко, което ще се случи през днешния ден. Някога ще пристигна оня ден, когато ще започнете да учите своето дете или внук за нещата от живота, и ще засегнете любовните връзки. Точно тогава ще са Ви нужни тези познания и опит, които ще извлечете от този, както Ви се коства най-обикновен ден. 

 
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
В последно време сте работили в необикновено бързо движение:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои предложения и направете същинска обедна отмора, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на интензивността ще бъде потребен освен на Вас, само че и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е доста значимо, в случай че желаете да извлечете максимума от бъдещо пътешестване.

Дева
Направили сте всичко, което сте могли. Отлично знаете, че нищо повече не можете да извършите за решение на дадения спор. По този въпрос Вашата половинка също е наясно. Нужна Ви е трета мощ, която, намесвайки се в ставащите събития, нещо да промени. Възможно е, това да не е в най-хубавата за Вас посока... Това ще стане през днешния ден. Бъдте подготвени за всичко.

Везни
Стремежът към новости и ярки и остри чувства, може да Ви преследват през цялата заран, само че денем е евентуално да се сменят от по-прагматично въодушевление. Ако желаете да продължите стартирания през вчерашния ден вечерта прием, ставайте по-рано и положете всички старания, с цел да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактичност. Ако се опитат да Ви въвлекат в конспирация, ще можете бързо и ловко да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, само че в това време авантюристи и ненадеждни сътрудници. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
Днес Стрелците са учудващо спокойни, сдържани и съществени. Това прави деня извънредно подобаващ за разнообразни действия, като можете да достигнете триумф на практика във всичко. Бъдете деликатни при общуването с обкръжаващите. От това, по какъв начин ще се реализира то през днешния ден, зависи прекомерно доста. Затова не е редно да си позволявате преднамерено да обиждате човек, като да вземем за пример демонстрирайки своето предимство. Постарайте се да си дадете успокоение, а по този начин по-лесно ще достигнете мечтаното.

Козирог
Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.

Водолей
За грешките, позволени през този ден, ще се постанова скъпо да заплатите. С интерес Ви следят авторитетни хора, поддръжката на които евентуално би помогнала да се издигнете в службата. Така че не е зле да положите старания, с цел да се покажете откъм най-хубавата си страна, а и да им извършите положително усещане. Възможно е да имате проблени в персоналните връзки: изтощени сте и прочувствено, и физически, а околните Ви не схващат това, и чакат от Вас оптимизъм и жизнерадостност.

Риби
Събитията се развиват толкоз бързо, че и да желаете да се приспособите към ритъма им на смяна, няма да можете. В резултат денят ще се окаже под напрежение, и не доста прелестен. Много мислите за това, с което не сте съумели, само че забравяте за своите достижения, а заобикалящите не бързат, а и не желаят да Ви ги припомнят. Отбелязвайки всичко свършено в своя всекидневник, вечерта сами ще се удивите от количеството на свършените неща. Ще се появят забавни хрумвания, само че няма да Ви стигне възторг, с цел да се опитате да ги реализирате. За страдание никой не бърза да подели с Вас жинената си сила и оптимизъм, въпреки че връзките Ви с другите хора са положителни.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР