lamqta.comОвен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –

...
lamqta.comОвен Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество –
Коментари Харесай

Хороскоп за една зодия: Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество

lamqta.com

Овен
Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия. 

``
реклама
 
Телец
Днес на Вашия обичан човек ще му е мъчно да разбере, какво имате поради, даже и Вашите пояснения да са напълно ясни и точни. Просто през този ден ще говорите на напълно разнообразни езици. Ще се наложи да търсите някакви компромисни точки за контакт.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
През този ден Ви чакат изненади. Най-благоприятното време ще бъде утрото. Именно през утринните часове би трябвало да обсъждате детайлите на взаимен проект, или да доведете до съвършенство към този момент започнатата обща работа. Това е времето, когато може да получите и добър съвет. През деня и вечерта е за препоръчване да спазвате разпоредбите по техниката на сигурност, а и да контролирате своите мисли и прекарвания. Не са изключени проблеми в бизнеса, в любовния живот и половите контакти. В комплицираната обстановка най-добре ще се справите благодарение на фамилията си.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек ще му се прииска да Ви признае за нещо значимо, съществено и надълбоко, което е схванал напълно наскоро, и което не му дава мирка да заспи. Постарайте се да го изслушате доста деликатно и да оцените казаното по достолепие, тъй като в противоположен случай доста елементарно на Вашите връзки може да се сложи кръст.

Дева
За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.

Везни
Денят ще Ви радва с нови благоприятни условия. Наистина, с цел да можете да се възползвате от тях, би трябвало да се откажете от някои остарели връзки и навици, само че това напълно няма да Ви уплаши. Готовността да възприемете всичко ново и способността да забравите стандартите, през днешния ден се явяват едни от мощните Ви страни. Още едно качество, което вероятно ще Ви е нужно, това е умеенето умерено да реагирате на нелепостите, които приказват и вършат другите хора. Там, където другите се карат и ругаят, Вие би трябвало единствено иронично да се усмихвате, без да давате воля на раздразнеието и гнева си. Поведението Ви ще стане заслужен образец за доста хора.

Скорпион
Днес има възможност за удачни срещи и другарство с влиятелен човек. Информацията, която ще получите, ще разшири Вашия мироглед и ще добави известна доза оптимизъм. Не е изключена среща с предходна обич. Здравият смисъл чак до вечерта ще Ви защищава от недомислени действия. Някъде след обяд ще нарастне потребността Ви от истинска конюнктура и забавни контакти. Вероятно ще Ви се прииска, да промените типа на активността си сега. В същото време ще придобият значимост домашните работи. Пригответе се, че родителите или домочадието ще стартират да Ви диктуват разпоредбите на държание.

Стрелец
Не бързайте с новите начинания през първата половина на деня: огромна е вероятността да извършите куп дивотии под въздействие на някакви илюзии, бурни усеща или погрешни препоръки. През това време от денонощието не би трябвало да вършиме нищо, което би довело до обостряне на хронични болести. Най-благоприятното време от деня ще бъде след обяд. Колебанията и съмненията( да вземем за пример съмнения в нечестни планове на сътрудник или клиент), ще бъдат бързо разсеяни. Вечерта е подобаваща за занимания от персонален темперамент, решение на креативен задания и любовни срещи.

Козирог
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Водолей
Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.

Риби
Частите на доста комплицираната и забъркана главоблъсканица най-на края ще стартират да си идват по местата, само че не е доста значимо дали Вие ще приключите или не. Отговорът, който ще получите, надали мощно ще промени живота Ви. По-важен е самият развой на неговото търсене и по тази причина си дайте повече време, с цел да може всичко да се обясни. Изпитайте наслаждение, задавайки въпроси и сортирайки получената информация. След това ще можете да се радвате на своите неповторими открития. Вероятни са разногласия с другари и сътрудници, както и горещи полемики със съидейници. Но за жалост, Вие ще чувате единствено себе си, въпреки че ще Ви се споделят доста почтени за внимание неща.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР