lamqta.comОвен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан

...
lamqta.comОвен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан
Коментари Харесай

Прекрасен ден с възможности за няколко зодии

lamqta.com

Овен
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат, в случай че се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение. 

 
Телец
Можете да изживеете живота си единствено по един метод - като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.

Близнаци
Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Но хайде да стартираме изначало: от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста часове, откакто сте го докоснали. Затова оставете тази прелестната градина на възприятията и събирате своите розови пъпки, до момента в който имате опция за това....

Рак
Възможни са компликации и вероятността за тях е толкоз по-голяма, колкото по-малко ги очаквате. Затова бъдете внимателни. Днес е нужно напълно малко време, с цел да прерасне една напълно дребна тягост в сериозен проблем. Доверете се на своите съдружници - тяхната помощ значително ще облекчи живота Ви. Това е не неприятен ден за подготовка на някаква значима работа или значимо фамилно събитие. Ярко се демонстрират организаторските качества на Раците. Представителите на знака стават приети водачи във всеки колектив, прелестно управляват обкръжаващите, без да стават освен това прекомерно натрапчиви.

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Потресаващ ден за екстремални развлечения дружно с обичания човек. Почти нишо не рискувате – най-вече да си одерете коленете. Но пък удоволствията, които ще получите са море, а и взаимно преодолените компликации сближават.

Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата Ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвя, с цел да сте щастливи?

Скорпион
Днес си коства да поговорите със своя обичан човек за високото и дълбокото. Не, несъмнено, за Айфеловата кула и Марианската котловина, а за просвета, изкуство, лирика, философия и други забавни неща. Навярно има какво да си кажете един на различен и защо да обмените мнение...

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Някои хора обичат сърпрайзи, само че що се отнася до Вас, предпочитате всичко да бъде тъкмо по този начин, както сте го възнамерявали. Разбира се, това не постоянно е допустимо, и в това сте се убеждавали доста пъти през живота си. Освен това Вие знаете и прийом да контролирате това, което става, или най-малко бихте желали да стане. Всичко зависи от това, по какъв начин ще реагирате на тези събития. Не забравяйте това!

Водолей
Прекрасен ден, великодушен на ярки усещания, даващ куп благоприятни условия за прелестно превозване на времето. Ще съумеете да привлечете вниманието на хора, чиито благосклонности от дълго време сте си мечтали да завоювате, а е допустимо и начало на сантиментални връзки, които напълно да трансформират живота Ви. Лесно и с въодушевление харчите пари и рискувате да останете без пукнат грош, в случай че не се спрете в точния момент. Ако през днешния ден планирате да се занимавате с някаква сериозна задача, от рано се поримирете, че няма да може да доведете нещата до край.

Риби
Разногласията с сътрудниците и приятелите напълно не значат, че би трябвало да прекратите с тях всевъзможни връзки. Напротив, при положение на демонстрация на напрежение и кардинални разногласия, допустимо най-бързо се пробвайте да балансирате неприятните моменти на другарство с по-позитивни. Природната Ви вътрешен глас ще Ви подскаже по какъв начин да извършите това с най-малки загуби. А може и с спомагателна полза за Вас. През това време Ви е противопоказно цялостно уединение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР