lamqta.com/horoskop-za-denq/blogСнимка: PexelsОвен Много трудно ще можете днес да угодите на

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogСнимка: PexelsОвен Много трудно ще можете днес да угодите на
Коментари Харесай

Скорпион - Денят е напрегнат и сложен

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Снимка: Pexels

Овен
Много мъчно ще можете през днешния ден да угодите на своя обичан човек. Той ще желае от Вавс доста, и на моменти дори на практика невъзможното. Постарайте се да извършите неговите условия: в случай че не всички, то най-малко колкото е допустимо, с цел да можете по-късно с убеденост да кажете: ”Направих всичко, което мога ”.

Телец

Вашият обичан човек ще се отнася към Вас по този начин, както се отнася към своите родители. Даже в този момент да е учтив и деликатен, след няколко години и Вие може да станнете обект на неспокойствие и дори понякога на рецензии.Затова би трябвало през днешния ден да понаблюдавате връзките в неговото семейство, и да си извършите съответните заключения.
 

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 

Рак

Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.
 

Лъв

Не би трябвало прекомерно дълго да размишлявате над въпроса, до какъв брой съществени и мъчно разрешими са Вашите проблеми. С доста компликации ще съумеете да се справите, в случай че не губите време в подозрения, самосъжаление и празни диалози. Днес не е най-подходящия ден за взаимна активност, само че самостоятелно може да работите прекомерно сполучливо. Може да се окаже, че имате проекти, за реализацията на които няма да е тъпо да се потрудите. Жизнената Ви сила не остава незабелязана и към Вас ще се стремят хора, нуждаещи се от поддръжка.
 

Дева

Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да Ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание верроятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
 

Скорпион

Денят е под напрежение и комплициран. Ще останете на саме със личните си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и поддръжка.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и през днешния ден ще виждате непознатите недостатъци и дефекти, а на достолепията няма да обръщате внимание. Имайте поради, че и на Вас гледат по същия метод. Не се учудвайте, в случай че дребните Ви пропуски мигновено станат притежание на всички. Това не е най-хубавия ден за сантиментални срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е много сложна работа.
 

Стрелец

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън. Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент.
 

Козирог

Ситуацията ще стартира да се обяснява, ще имате и нова информация, само че от това увереността Ви няма да се увеличи. Време е да вземете значимо решение, само че Вие го протакате във времето, изпускайки по подобен метод най-благоприятния миг, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени доста живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да извършите дребни изненади на другари и близки, като по този начин ще съумеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни страсти. Но пък няма да съумеете да повдигнете личното си въодушевление, а от това ще изпаднете в отчаяние.
 

Водолей

Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...
 

Риби

Всички хора понякога биват обхванати от безпокойствие, изключително когато им се струпват куп дребни грижи. Сега преживявате доста повече, в сравнение с е нужно, само че не бихте могли да се успокоите, до момента в който не обсъдите с някого създалата се обстановка. Няма значение, защо става въпрос: дали за здраве, или за проблеми на работа. Смело погледнете казуса в очите и решавайте.. Дошло е време за нови задания, само че няма да можете да присъпите към решаването им, до момента в който не решите старите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР