lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.
Телец
Днес най-хубавите решения ще се появят в главата Ви непринудено и ненадейно.На Вашия обичан човек ще остане опцията единствено да се чуди, до какъв брой бързи са били Вашите дейности и по какъв начин тъкмо сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас...
 
Близнаци
За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..
 
Рак
Днес Ви чака особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, само че става дума за това, което сте желали от доста от дълго време. Това се отнася за обич, самопризнание или единодушие, или както Ви се коства – за нещо, което от дълго време е било. Появата му няма да бъде трагична, само че към края на деня ще осъзнаете, че в никакъв случай не сте получавали нещо сходно. А това дефинира, дали деня ще бъде прекрасен. Не е ли по този начин?
 
Лъв
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.
 
Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
 
Везни
Ситуацията бавно се стабилизира, нещата вървят към оправяне, само че ще се наложи да се помирите с краткотрайните финансови компликации. Бъдете доста внимателни! Опитвайки се да укрепите своите позиции, защото пилеете повече, в сравнение с получавате. За вниманието Ви са почтени единствено най-надеждните планове, желателно - утвърдени от някой от хората, на чието мнение държите и на който се доверявате. Сега към този момент ще можете да се оправите с аргументите за персоналните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не би трябвало да бързате с избора на метод за тяхното решение. Склонни сте да надценявате своите сили и опциите на останалите. Изчакайте малко, и удобното стичане на събитията ще облекчи Вашата задача.
 
Скорпион
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания. Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.
 
Стрелец
Не би трябвало да поемате прекомерно доста отговорности: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкоз по-добре ще премине деня. Няма причина за опасения от неуспехи в сериозните и значими работи, само че дребните неприятности през днешния ден са повече от възможни. Вероятни са лесни победи и не е изключено удобно позволение на някакъв значим за Вас въпрос. Първата половина на деня е подобаваща за пътувания и неофициални срещи. През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разсъдък няма да Ви напусне при никакви условия. Много блестящо и съвсем нападателно ще се демонстрира през днешния ден стремежът Ви към самостоятелност.
 
Козирог
За препоръчване е през днешния ден да се откажете от значими инициативи. Ако не последвате този съвет и продължите да се надявате на шанса си, ще се наложи да действате по несвойствен метод, или от време на време да се разкайвате поради последствията от своето безрасъдство. През този ден е добре да наблюдавате активността на другите хора, без, несъмнено, сляпо да копирате и да прилагате техните способи на деяние. Не е желателно да тръгвате на път, изключително отдалечен. Ако на разум Ви е пристигнало самоуверено решение, не се опасявайте от вероятните последици от своята постъпка, реализирайте своите хрумвания неотложно. През втората половина на деня доста неща ще Ви се удават елементарно, като не на последно място това ще се дължи на персоналното Ви омагьосване.
 
Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.
 
Риби
Нещо прелестно ще се случи, може да намерите своя човек и мястото си в живота. Реагирайте на предложения и позвънявания, оставете на усета да ви води. В днешния ден меланхолията подгонва самотниците. И най-заклетите ергени може да се обвържат. Обадете се на другар, не оставайте сами, толкоз доста неизживяно благополучие напира да влезе в живота ви. Благоприятни са зачевания и оплождане ин витро. Обезпечете живота си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР