lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да
Коментари Харесай

Събота ще е труден и нервен ден за тези 4 зодии. Да не предприемат нищо прибързано

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение.
 

Близнаци

Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.
 

Рак

Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.
 

Лъв

Днес на Вашия обичан човек ще му се прииска да Ви признае за нещо значимо, съществено и надълбоко, което е схванал напълно наскоро, и което не му дава мирка да заспи. Постарайте се да го изслушате доста деликатно и да оцените казаното по достолепие, тъй като в противоположен случай доста елементарно на Вашите връзки може да се сложи кръст.
 

Дева

Днес времето се явява за Вас основен фактор, и може да попречи на Вашето в детайли усърдно правене на проекти. То може да прояви невероятна елстичност, като от време на време се разтяга и на практика стопира, а след това да се свива и незабавно прелита пред погледа Ви. Следователно ще се наложи да разчитате на личната си еластичност, също както и на личното си самообладание, без да губите хладнокръвие. Постарайте се да възприемете това като метафизическо затруднение, и в следствие общата непредсказуемост единствено съществено ще Ви забави.
 

Везни

Планирайте за днешната вечер нещо изключително, даже това да е в последния миг. Позвънете на старите другари или на накой, който има за Вас огромно значение, или на някого, който в един прелестен миг може да стане за Вас освен това от другар. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте радостно времето си. Ако желаете, може да обсъдите въпроси, от които напоследък доста Ви интересуват - нали за това са дадени приятелите на хората.
 

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта дружно със своя обичан човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от огромния тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, дружно да се уморите физически и душевен, с цел да можете дружно и да си починете.
 

Стрелец

Днес и в мозъка и в сърцето Ви са околните другари и обичаните Ви хора, които сега са надалеч от Вас. Може да възникне ентусиазъм да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, в случай че има да отпразнувате нещо! Още повече цялото управление във Вашата компания е извънредно предостатъчно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко индивида ще изискат да се причислят към Вас. Отпуснете се: предлагането да се причислят към Вас напълно не се равнява на предлагането на ръката и сърцето!
 

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.
 

Водолей

Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.
 

Риби

Може да Ви се стори, че другарството Ви с някого е почнало да наподобява на игра на една врата, а Вие сте се оказали губещата страна. Ако смятате, че давате повече, отколклкото получавате, това може и да се окаже истина. Но преди да изкажете своите съмнения, помислете си, до какъв брой са Важни за Вас тези връзки. Дали в действителност създалата се обстановка е толкоз неприятна? Възможно е, жертвите Ви да са краткотрайни, и в близко бъдеще да се изплатят с рента. Постарайте се, да си държите езика, и да не създавате спорове.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР