Lamborghini постигна невероятни успехи с кросоувъра Urus и от компанията

...
Lamborghini постигна невероятни успехи с кросоувъра Urus и от компанията
Коментари Харесай

Дяволското Lamborghini Urus Performante е тук с 666 конски сили

Lamborghini реализира невероятни триумфи с кросоувъра Urus и от компанията наподобява желаят да запазят това движение и да попречат на новите играчи като Aston Martin DBX и Ferrari Purosangue да вземат от продажбите на модела. Преди броени часове, италианците показаха нова наточена версия на всъдехода, която получава добавката Performante и може да се похвали с повече мощ, по-ниско тегло, по-добра „ стъпка “ и по-ниско окачване.
`Дяволското

Задвижването е поверено на еднакъв 4.0-литров бензинов мотор с спомагателни 16 конски сили и оптималната мощ от 666 конски сили, както и въртящ миг от 850 нютон метра. Те се предават към четирите колела, а за промяната на предавките дава отговор автоматизирана трансмисия. Освен по-голямата мощ, Urus Performante е и с 47 кг по-лек, което способства за ускорението от 0 до 100км/ч в границите на 3.3 секунди. Максималната скорост е 306км/ч.
`Дяволското

Моделът получава и нови брони, които усилват общата дължина на колата с 25мм, до момента в който купето е свалено с 20мм към земята, с помощта на усъвършенствано окачване. Калниците получават по-широки карбонови калници, с цел да съберат по-широките с 16мм гуми, които са обути към 23-цолови ковани джанти. Стандартно колата идва с изпускателна система Akrapovic, както и по-бърза система за завиване на задните колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР