„Лъжите в нас“ e новият български сериал, който ще можем

...
„Лъжите в нас“ e новият български сериал, който ще можем
Коментари Харесай

Какво знаем досега за „Лъжите в нас“ – предстоящия сериал на NOVA, за който нямаме търпение

„ Лъжите в нас “ e новият български сериал, който ще можем да гледаме през пролетния сезон на NOVA. И до момента в който сме в очакване на премиерна дата, дано забележим какво знаем за продукцията досега.

Сюжет

От NOVA дават обещание многопластов сюжет с паралел сред минало и настояще , като в сериала ще забележим „ контрастната и трагична история на една фамилия, живееща сред тъмната и светлата страна на живота “ . Очаква ни „ висок продукционен стандарт, ярки облици и сюжетни обрати “. За „ Лъжите в нас “ научаваме още, че „ ще засегне тематиките за фамилните полезности, житейските тествания, грешките и тайните, цената на триумфа, споделената и несподелена обич и следствията от съдбоносните решения. “

„ Какво се случва, когато от дейностите ни зависят човешки животи и на какво сме подготвени, с цел да реализираме задачата си? “

„ Историята е за един човек, дълго време правил грехове. Правил е неща, които са спомогнали за неговото израстване и триумф, само че цената е платена от всички хора към него “ , споделя за по NOVA режисьорът на сериала Павел Веснаков . „ Става въпрос за околните, фамилията, приятелите му и идва моментът, в който цената би трябвало да бъде платена. Това е моментът за равносметка. От режисьорска позиция е доста забавно, че имам опция за нов метод в метода на описване. Историята е доста образна, красива и дълбока. Има нещо друго от всекидневието и бита на хората и ще се опитаме да се вгледаме в дълбоката психика на героите, за които описваме. “

Продуцентът на „ Лъжите в нас “ Евтим Милошев споделя: „ Опитваме се да създадем нещо ново и друго. Да разкрием по друг метод човешката природа. Темата, която постоянно ни е занимавала, е да покажем, че човек би трябвало да е виновен за постъпките си в живота. Фокусираме се в едно семейство, съответно към времето и пространството, в което живеем сега. Начинът, по който прави бизнес, цената, която заплаща за това нещо, тайните в предишното, за които идва време да се заплати сметката насъбрана през годините. “

 Лъжите в нас сериал NOVA Кирил Станоев

Актьори и герои

Емил Марков влиза в ролята на Константин Шейтанов - богат и контролиращ предприемач в областта на дърводобива, подготвен на всичко, с цел да опази империята, която е построил. „ Преминал е сполучливо през така наречен преход, за който приказваме, че сякаш в този момент към този момент е приключил. Заварваме го в сегашното с доста проблеми, секрети и неистини в цялата му биография “, споделя повече за героя си артистът Емил Марков за и добавя: „ Историята е малко камерна и затворена във взаимоотношенията в едно семейство и техния другарски кръг “.

Природно злополучие, провокирано от противозаконна сеч, ще означи началото на голям брой катаклизми и фамилията на Контантин в навечерието на сватбата на неговата щерка Рая и издигащия се в компанията Сава .

 Лъжите в нас сериал NOVA Кирил Станоев

В ролята на младоженците влизат надлежно Радина Думанян и Орлин Павлов , а измежду останалите добре познати български артисти в екипа са: Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други. Те ще влязат в облиците на харизматичните персони от фамилия Шейтанови и най-близкото им обграждане.

„ Персонажът ми е доста друг от това, което феновете са виждали “, споделя за своя облик Диана Димитрова . „ Героинята ми е дива, необуздана и предстоят доста забавни сюжетни връзки с нея. Имам доста общи черти с героинята ми Ирина “, описа още актрисата Диана Димитрова за.

Екип

Зад сериала стои Dream Team Group , чието дело са хитовите сериали „ Откраднат живот “ и „ Дяволското гърло “. „ Това е един на първо място авторски сериал. Това значи, че в оптималната степен визира логиката на психиката, бита и всекидневието на нас българите “ съобщи в продуцентът Евтим Милошев . „ Историята стартира обратно в предишното, само че визира така наречен преход “, показа още той.

„ Искам да споделя със феновете да чакат един друг план – друг във визията, сюжета, в метода по който се играе, по който се снима и споделя “ , обобщава продуцентът.

„ Лъжите в нас “ е по концепция на Христина Апостолова. Главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, основни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, а Павел Г. Веснаков е режисьор и изобретателен продуцент .

„ Актьорите са добре познати и обичани от публиката. Те са извънредно отдадени “, показа Веснаков пред и добави: „ Лесно се работи с подобен вид артисти, тъй като са подготвени да преоткриват себе си. Готови са на крайности и да дадат нещо от себе си, в името на плана “ . За режисьорът показа още: „ Гарантирам ви, че това е едно огромно креативно предизвикателство, както за мен, по този начин и за актьорите и целия екип. Опитваме се да създадем нещо, което не сме правили до момента и да надградим опита, който сме натрупали. Ще предложим на публиката оптимално вълнуваща, прочувствена и изненадваща история. “

Актуална информация за „ Лъжите в нас “ може да откриете във страницата на сериала.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР