„Лъжите в нас“ e новият български сериал, който ще можем

...
„Лъжите в нас“ e новият български сериал, който ще можем
Коментари Харесай

Какво знаем досега за „Лъжите в нас“ – предстоящия сериал на NOVA, за който нямаме търпение

„ Лъжите в нас “ e новият български сериал, който ще можем да гледаме през пролетния сезон на NOVA. И до момента в който сме в очакване на премиерна дата, дано забележим какво знаем за продукцията досега.

Сюжет

От NOVA дават обещание многопластов сюжет с паралел сред минало и настояще , като в сериала ще забележим „ контрастната и трагична история на една фамилия, живееща сред тъмната и светлата страна на живота “ . Очаква ни „ висок продукционен стандарт, ярки облици и сюжетни обрати “. За „ Лъжите в нас “ научаваме още, че „ ще засегне тематиките за фамилните полезности, житейските тествания, грешките и тайните, цената на триумфа, споделената и несподелена обич и следствията от съдбоносните решения. “

„ Какво се случва, когато от дейностите ни зависят човешки животи и на какво сме подготвени, с цел да реализираме задачата си? “

 Лъжите в нас сериал NOVA Кирил Станоев

Актьори

Актьорът Емил Марков влиза в ролята на Константин Шейтанов - богат и контролиращ предприемач в областта на дърводобива, подготвен на всичко, с цел да опази империята, която е построил. Природно злополучие, провокирано от противозаконна сеч, ще означи началото на голям брой катаклизми и в неговото семейство в навечерието на сватбата на неговата щерка Рая и издигащия се в компанията Сава .

 Лъжите в нас сериал NOVA Кирил Станоев

В ролята на младоженците влизат надлежно Радина Думанян и Орлин Павлов , а измежду останалите добре познати български артисти в екипа са: Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други. Те ще влязат в облиците на харизматичните персони от фамилия Шейтанови и най-близкото им обграждане.

Екип

Зад сериала стои Dream Team Group , чието дело са хитовите сериали „ Откраднат живот “ и „ Дяволското гърло “. „ Това е един на първо място авторски сериал. Това значи, че в оптималната степен визира логиката на психиката, бита и всекидневието на нас българите “ съобщи в продуцентът Евтим Милошев . „ Историята стартира обратно в предишното, само че визира така наречен преход “, показа още той.

„ Лъжите в нас “ е по концепция на Христина Апостолова. Главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, основни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, а Павел Г. Веснаков е режисьор и изобретателен продуцент .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР