Лъжите на военната пропаганда:Гледам видео на военна машина по празен

...
Лъжите на военната пропаганда:Гледам видео на военна машина по празен
Коментари Харесай

Лъжите на военната пропаганда: Българските СМИ са част от лъжата. Както бяха през цялото време, докато ни управляваха мутрите

Лъжите на военната агитация:

Гледам видео на военна машина по празен бул. на Киев.

Внезапно машината завива вляво и прегазва лека кола.

Оказва се, че машината е украинска, остаряла и от дълго време не е на въоръжение в съветската войска. Тежи 11 тона. Изказва се съмнение за механик-водач, който е некомпетентен и се е объркал. Може да е и преднамерено.

На другия ден в нашите Средства за масова информация, в това число Блъсковия Труд, написа, че това е съветски танк, който преднамерено е прегазил колата.

Първо, танк, който да тежи 11 тона няма. Минимално 40 тона.

Второ, нито една свободна медия не демонстрира каквато и да било съветска тежка техника по улиците на Киев. Щяха да ги покажат доста преди Блъсковци.

Трето, мисирките на българска територия лапат лъжите на украинската агитация като гъски, готови за гъши пастет.

Показват бандеровци, които разполагат системи за залпов огън в обитаеми места.

Нито едно Средства за масова информация не демонстрира тези фрагменти. А те употребяват методите на терористите, които употребяват мирното население за щит. Защото руснаците заявяват, че няма да обстрелват обитаеми места.

Показват жилищен блок, ударен от снаряд. И незабавно пишат, че е ударен от съветска ракета. Доказателства няма. Няма дори ранени. Какво пречи на бандеровците да стрелят по постройките и да го припишат на съветска ракета.

Сто пъти демонстрираха видео, пуснато от една мисирка, по какъв начин татко се прости с детето си, тъй като отивал на фронта да се бие с съветските агресори. Оказа се обаче, че записа е от Горловка и бащата се прости с детето си, което с майка му отива в Русия, а той – да се бие с фашистите.

Българските Средства за масова информация са част от лъжата. Както бяха от самото начало, до момента в който ни управляваха мутрите. А сегашният министър председател е най-ниското равнище в скалата на упованията за смяна. Той просто е простак.

Богомил Бонев

afera.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР