Лъжите и тоталните лъжи са само две точки, които представляват

...
Лъжите и тоталните лъжи са само две точки, които представляват
Коментари Харесай

Юрий Пронко: Голяма опасност за Русия! Общо два пункта!

Лъжите и тоталните неистини са единствено две точки, които съставляват огромна заплаха за Русия. Време е да сложим точката над " и ".

Последните две седмици, когато бях на отмора, имах неповторимата опция да следя какво се случва извън. Нищо не съм коментирал, нищо не съм писал, нищо не съм споделил. Възползвах се от тази неповторима опция и проучих обстановката от разнообразни източници на информация. Основният резултат е, че сме заобиколени от неистини, огромни неистини, тотални неистини.

Как да не си спомним крилатата фраза на Джордж Оруел: „ Във време на всеобща неистина да казваш истината е екстремизъм “. Трудно е да не се съглася с оценката на класиката. Въпреки това, последната точка, съгласно мен, може да бъде единствено вярна.

Не на вятъра нашият народ има сентенция „ По-добре горчивата истина, в сравнение с сладката неистина “. Най-добрият вид е да знаете какво в действителност става. Не се заблуждавайте. Не се опитвайте да заблуждавате. Истината е това, което дава отговор на действителността. Истината е диагноза, която ще разреши намирането на оптимално лекуване и доста ще понижи риска от неточност.

Това, че се пробват да ни манипулират е приключен факт. Аз персонално обаче имам ясното чувство, че Русия няма личен " дневен ред ". Всеки ден иззад хълма идва " дневният ред " от западните медии. Bloomberg, FT, Forbes, The Times, The Economist, Washington Post, Politico, CNN, Fox News и други - се трансфораха в самобитни " домашни " издания на Русия.

Съдейки по това какъв брой постоянно се цитират, по какъв начин нашите чиновници, медии и телеграм канали реагират на тях всеки час, те дефинират съветския живот. Ние ясно следваме осведомителния курс, който те дефинират. И това не е първият месец. Извинете, само че къде е вашият дневен ред? Защо не те, а ние да вървим по техния фарватер? В последна сметка за какво получаваме вести за Русия от тях?

За да даде съответен образец, Дмитрий Песков отхвърли известието на Financial Times, че президентът получава изкривени данни за положението на съветската стопанска система. Трябва да се означи, че FT цитира почитан чиновник на Централната банка, който твърди, че неналичието на бистрота в икономическата статистика основава проблеми „ даже за тези вътре в системата “.

Чудя се - открит ли е към този момент този " източник " във високите коридори на съветската власт? Свободно ли поддържат връзка със западни медии хора с високо равнище на достъп до сигурност? Това добре ли е? Учудвам се и на репликите като „ такава е международната процедура “. Според мен сходна позиция е липса на религия в личните сили и благоприятни условия. Как е или може би е по-добре да го създадем като тук?

И като цяло, би трябвало да приказваме по-малко за чужбина, време е да обърнем огромно внимание на себе си! Постоянно приказваме за нашата уникалност. Щом обаче се стигне до нещо съществено, стартират препратки към " международния " опит. Защо, когато имате лична глава на раменете си?

Разбирам, че това е сложен развой, само че въпреки всичко е по-добре от подправените истории. Колко пъти са ни казвали, че " Европа ще замръзне "? Точно по този начин, доста пъти. Зимата обаче е към своя край и на никой не му е студено. И въпросът не е единствено в топлата зима, само че и в това, че Русия сама изпълни газовите складове на страните, които са подготвени да вкарат десетия пакет от антируски наказания. Ние сами ги снабдихме с нужните въглеводороди.

Време е да решим и да не се лъжем - това е съперник или наш, въпреки и двузначен, търговски сътрудник. И по този начин по съвсем всички въпроси. Двойните стандарти и откровените неистини съгласно мен са най-голямата заплаха за Русия. Спецоперацията сподели каква голяма бездна има у нас сред елементарните хора и така наречен хайлайф. Първите са за Родината. Вторите – без знаме, без химн, без чест, само че имат доста неистини, които интензивно постановат.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР