Лъжи, половинчати истини и изневери са предизвиквали тотален срив в

...
Лъжи, половинчати истини и изневери са предизвиквали тотален срив в
Коментари Харесай

ТОП изневерите на звездите: д-р Генадиев сваля студентки, синът му танцьорки, мъжът на Татяна кръшкач No. 1 + още пикантни истории и любовни триъгълници

Лъжи, половинчати истини и изневери са предизвиквали цялостен срив в връзките на доста родни звезди.

Безспорно максимален скандал провокира 67-годишният Стоян Алексиев, който бе хванат в секс подиуми в центъра на София с 24-годишната си студентка Ивана Бобойчева. Екранният доктор Генадиев се опита да отхвърли, че има 44 години по-млада държанка, макар папарашките снимки, които плъзнаха в обществените мрежи. Колеги на Алексиев споделят, че постоянно са ставали очевидци по какъв начин артистът си разменя милувки с млади девойки, които могат да му бъдат внучки. Жената на артиста Надя резервира успокоение пред медиите и не го остави, макар че след папарашките фотоси пред Народния спектакъл последваха такива в паркове, заведения и улички в София.

В началото на тази година стана ясно, че и неговият наследник Димо Алексиев също е кръшкал. Той докара жена си до жестока меланхолия, откакто се сгоди за любовницата си Анжела Медзикян.

Скандал завлече и актрисата Елена Петрова. Връзките й с по-млади любовници съвсем сринаха връзките сред брюнетката и околните й. С годините обаче Петрова съумя да балансира нещата и избяга от погледа на недоброжелателите, които я забъркваха в какви ли не каши.

През април тази година лъсна и любовната спекулация на Мария Силвестър с Влади Караджов. Покрай работния развой на предаването „ Бригада Нов дом “, двамата се сближиха много. Така Караджов стана първият мъж в живота на Мария след развода й с артиста Силвестър Силвестъров.

Коцето пък се похвали, че е изневерил на жена си най-малко 100 пъти , само че тя не е съумяла да хване нито един път. Това стана, откакто го набедиха в интимни връзки с младата певица Гери-Никол. " Най-важно е, че аз и Надя, гледаме отвисоко. Слуховете не въздействат на връзките ни. Щастливи сме и това ще продължи “, безапелационен е пайнерът.

Изненадващо преди година фолк певицата Татяна постави завършек на 18-годишния си брак с мъжа си. Причината били многочислените изневери на мачото. Самата Татяна се обърна с прочувствена изповед към почитателите си, в която показа за проблемите в брака си.

Фолк певицата Стефани също хвана мъжа си в невярност. Докато работела по нов план, тя получила позвънявания от приятелки, които твърдяли, че за виждали треторазрядният футболист в интимни подиуми с разнообразни мацкки. Това провалило другояче щастливият му брак с певицата.

В тежка меланхолия изпадна и певицата Рени, откакто разбра за забежките на мъжа си Борис. Причина за раздялата на двойката се оказаха непотвърдените клюки, че той чака дете от друга жена. Според осведомени Рени още страда за огромната си обич.

В свиреп скандал се забърка и ексдвойката Ненчо Касъмов и Теодора. Музикалният продуцент е изневерявал доста пъти, даже вкара Теодора в любовен триъгълник с нейната колежка Славена. Тогава Теодора постави карай на връзките им, като съобщи, че повода е трети човек.

В същото състояние бе и певицата Деси Слава. Тя и Светлозар Савов, прочут като Зарко, се разделиха поради редица проблеми в връзките си, най-често дължащи се на дами, минали през леглото на спортиста.

В същински любовен триъгълник се забъркаха предприемачът Християн Гущеров, фолк певицата Мария и плеймейтката Светлана Василева. Преди да се годи за милионерския правоприемник Светлана бе в ролята на най-близка другарка на певицата. Оказа се, че русокоската не се е възползвала единствено от компанията на Отварачката, която след дефинитивна разлъка с Гущеров съобщи, че тези хора не съществуват в живота й. В монета Василева и Християн са на седмото небе от благополучие и стягат женитба.

В типичен любовен триъгълник бяха Жени Калканджиева, мъжът й Тачо и изкусителката Зорница Линдарева. Ситуацията посред им стана ясна в риалити формата „ ВИП Брадър “, в който тримата заживяха под един покрив. Линдарева неведнъж е била причина за раздяла сред Жени и Тачо, които в следствие са възраждали любовта си, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР