Лъжи и манипулации са твърденията, че БСП влиза в договорки

...
Лъжи и манипулации са твърденията, че БСП влиза в договорки
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП работи за сваляне на това вредно правителство

Лъжи и операции са изказванията, че Българска социалистическа партия влиза в сделки и задкулисие да крепи държавното управление . Ние работим за събаряне на това държавно управление. То е нездравословно за България. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада, съобщи БГНЕС.
Днес Народното събрание стартира работа след коледната почивка с заявления от името на парламентарните групи.
Започваме и тази сесия с рецесия, с следващата държавна рецесия – девета промяна на министър, близо половин милион българи са с режим на вода, стохиляден град е изправен пред избора самун, работа или вода. Народът заплати стотици милиони за безводие и мръсна вода. България е превърната в бунище на света. Международната и българска мафия печели милиони на гърба на българския народ , съобщи Корнелия Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия продължи да изброява проблемите: Висши държавни чиновници и изпълнителният шеф на НЗОК заговориха за източване на Здравната каса. Министър и заместник-министър вършат лобистко законодателство. Тол системата е отсрочена още веднъж и е застрашена да се провали. Животновъдството е застрашено. Чумата се завърна. Предупреждават ни, че ще пораства цената на хляба. В доста общини се покачват локални налози и такси .
Това са обстоятелствата. Защо стигнахме до тук, запита Нинова и уточни отговорът: Защото в продължение на 10 години ръководството на ГЕБ приема закони в името на облагата на малко на брой.
За 10 години превърнахте политиката в търговия и плащате личното си успокоение с парите на хората, обърна се тя към ръководещите.
Корнелия Нинова е безапелационна, че ръководещите вкарват страната от рецесия в рецесия, вместо непоклатимост и развиване, има безпорядък и застой.
Председателят на Българска социалистическа партия прикани другите партии, макар разликите си, да се обединят и да работят дружно за събаряне на кабинета .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР