Лъжат. Окото им не мигва, докато замазват думите, зад които

...
Лъжат. Окото им не мигва, докато замазват думите, зад които
Коментари Харесай

Болшевишки поздрав за другарите Кирил и Асен: Съгласувайте се, но другаде!


Лъжат. Окото им не мигва, до момента в който замазват „ думите, зад които застават “. Неолибералните болшевики, възпитани в Харвард, в прав текст декларират, че са подготвени „ законно - нелегално “ да сменят за две седмици върховете на силовите структури, пък след това вървят по малките екрани, с цел да изясняват, че това било целесъобразно и вярно. Не, не е!

Правилно е да спазваш законите. Болшевишко е да „ режеш глави “, тъй като ти по този начин си решил; с цел да не ти пречат; с цел да ти е по-лесно да свършиш това, което са ти поръчали. „ Ала-бала “ с президента може и да си правил, само че не може да лъжеш целия народ непрекъснато. Веднъж погази конституцията единият хардвардски корифей. После ходеше с афиш и разправяше „ Аз съм Кирил Петков и не ме е боязън “ (от кого да те е боязън?! Някой страхувал ли те е?). Размина му се.

После лъгаха с приятелчето си финансов министър, че далаверата с Гемкорп била единствено меморандум. Колко да е меморандум, когато частни компании получиха достъп до секретна информация, касаеща енергетиката ни, а затова представляваща част от националната ни сигурност? Пак им се размина.

Сега се точат да сменят шефовете на службите за сигурност, та чак авансово ги съгласуват с „ посолството “. После хлапашки се оправдават, че то по този начин се правело, тъй като тези хора трябвало да получат достъп до секретните равнища на партньорските служби в Европейски Съюз и НАТО. Продавачът на пробиотици пък хукна нанякъде и от чужбина на родния си британски ни разправя, че ни трябвало „ устойчиво проевропейско държавно управление “. Тези двамата ли ще създадат устойчиво проевропейско държавно управление?

Васалите първо питат сюзерена, дали може да кихнат. В европейските страни сътрудниците се зачитат като равноправни и държат да ги уведомиш за решенията си, не да ти ги утвърждават и „ съгласуват “ авансово. В демократична Европа зачитат равнопоставеността (все още) на националните страни, които не са изгубили идентичността и достолепието си.

Болшевиките с дипломи от Харвард не престават да ни пробутват тяхната си концепция за „ ярко неолиберално бъдеще “ с 2% определени. Така са научени – да не сортират средствата, тъй като все ще „ има по какъв начин “ да замажат очите на публиката, до момента в който я лъжат. И ще продължат да го вършат, до тогава, до момента в който не си отворим очите за очевидното – новите комунисти, както и предходните (както и постоянно занапред) го вършат за сметка на целия народ и въобще не им пука за страната.  Пак ли ще позволим да им се размине?

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР