Лъжа е, че искам Румен Русев да е кмет, с

...
Лъжа е, че искам Румен Русев да е кмет, с
Коментари Харесай

Иванчева се срещала два пъти с Ваклин, но не помни точно за какво

" Лъжа е, че желая Румен Русев да е кмет ", с този надпис в правосъдната зала влезе кметът на " Младост " Десислава Иванчева .

Днес на съвещание апелативният спецсъд би трябвало да реши дали да остави Десислава Иванчева и заместничката й ще останат в ареста или ще бъдат освободени. Искат да ни забранят да приказваме по тази причина пишем бележки , обясниха Иванчева и заместничката й.

С Александър Ваклин сме се срещали два пъти в общината , сподели Иванчева. Той желал да направи детска площадка . Иванчева изясни, че тя постоянно е била позитивно настроена към детски площадки, само че не помни нито индивида, нито случая тъкмо. УСловия не са били поставяни.

Тази кореспонденция не е била с нищо по-различно от останалите , аз даже не я помня тъкмо защо е била, изясни и зам.-кметът, която също е в ареста с повдигнати обвинявания.

 Марковски: Дюлгеров не споделя дали Иванчева е взела парите
Марковски: Дюлгеров не споделя дали Иванчева е взела парите

Понякога в мъглата се бият чудовища, обобщава юристът на Десислава Иванчева

Забавянето на преписката, за която приказва Александър Ваклин, и двете обясниха с цялостна инспекция на всички документи и пропуски.

" Ние не сме пощенска кутия , трябваше да бъдат правени инспекции по преписката му. Затова и тя се забави ", изясни кметицата.

Бележките, които държаха и двете в ръце, Иванчева изясни, със възбрана от страна на прокурора да приказвам пред медиите.
На една от бележките Иванчева беше написала " Лъжа е, че съм желала Румен Русев за кмет ", а Иванчева съобщи, че не е избирала Румен Русев да я замества в отпуска, който е подала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР