Лагерът на Испания бе ударен от втори положителен тест за

...
Лагерът на Испания бе ударен от втори положителен тест за
Коментари Харесай

Втори случай на коронавирус в лагера на Испания преди старта на Евро 2020

Лагерът на Испания бе ударен от втори позитивен тест за ковид броени дни преди старта на Европейското състезание по футбол. След като преди два дни опитният халф Серхио Бускетс даде позитивна проба за Ковид-19, целият състав на отбора бе изолиран и подложен на подробно тестване.
Първоначалните проби на всички останали членове на лагера бяха негативни, само че при наново тестване централният бранител Диего Йоренте е дал позитивна проба. За момента не е ясно по кое време Бускетс и Йоренте ще могат да се завърнат в състава на Испания и дали те въобще ще могат да вземат участие на Евро 2020, само че е несъмнено, че те няма по какъв начин да играят в първите два мача на тима от груповата фаза против Швеция и Полша.
 Допускат по 14 хиляди фенове на мачовете от Евро 2020 в Мюнхен Допускат по 14 хиляди фенове на мачовете от Евро 2020 в Мюнхен
По 14 000 фенове ще могат да следят онлайн всеки от мачовете от Евро 2020 в Мюнхен, реши през днешния ден държавното управление на Бавария. По този...
По този метод все още съставът на Испания за Евро 2020 се състои от едвам 22 играчи, защото селекционерът Луис Енрике не се възползва от опцията да повика 26 футболисти, а разгласи лист от 24.
Енрике обаче разгласи спомагателна група от шест аварийни играчи, които сега упражняват в обособен балон и могат да бъдат извикани всеки миг - Кепа Арисабалага, Раул Албиол, Родриго Морено, Пабло Форналс, Карлос Солер и Браис Мендес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР