LadyZone.bg Вече всички са вкъщи – изписаха и второто внуче на

...
LadyZone.bg
Вече всички са вкъщи – изписаха и второто внуче на
Коментари Харесай

Изписаха и второто внуче на Бети и Ники от Фермата

 LadyZone.bg Вече всички са у дома – изписаха и второто внуче на Бети и Ники от " Фермата “.

Легендарните наставници на героите от втория, третия и четвъртия сезони на приключението " Фермата " си имат внучета близнаци, само че до преди десетина дни едното бебе към момента бе в " Майчин дом “, защото условието за изписване е да бъде с тегло най-малко 2,1 кг. Сега към този момент и двете деца са вкъщи. В момента младото семейство е в Самоков, откъдето е младият баща Даниел.

" Отидох в Самоков, с цел да виждам дребния Николайчо, до момента в който щерка ми Петя и Даниел са в София, с цел да вземат Мадлен. Тя се роди 1,840 кг и трябваше да изчакаме, до момента в който наддаде. При изписването е била 2,220 кг “ – показа Бети особено за LadyZone.bg.

Тя добави, че таткото доста оказва помощ в грижите за бебетата и се оправя отлично.

Днес Бети се прибира в Хасково, където я чака работа и към честването на 160 години от построяването на храм " Св. Архангел Михаил “.

" Трябва да оказвам помощ за чистенето и в подготовката на програмата. На празника, 8 ноември, ще изучавам децата по какъв начин се прави ритуален самун “ – разясни тя.

За страдание, нейният брачен партньор Николай към момента не е виждал внучетата си, защото се грижи за кравите край язовир Белмекен.

" Животните са на свободна паша и доста се разпиляват из планината, само че след седмица и кравите, и внучетата ще се приберат на село и тогава всички ще сме дружно, дай боже! Чакам този миг с голямо неспокойствие! “ – показа Бети.

Днес тя бе в София за малко, с цел да посети фермерския пазар до Министерство на земеделието, където всяка сряда човек може да си закупи от био продуктите на тяхната плантация. Любопитен факт е, че там ще бъдете обслужени от участничката в четвъртия сезон на " Фермата “ Христина Харалампиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР