Лъчо и Тото, който спечели ВИП Брадър“ през 2017-та, бяха

...
Лъчо и Тото, който спечели ВИП Брадър“ през 2017-та, бяха
Коментари Харесай

Тото От „Скандау“ Потресе Цяла България С Тези Скандални Думи!

Лъчо и Тото, който завоюва „ ВИП Брадър “ през 2017-та, бяха упрекнати, че са си повярвали прекалено много и нямат никакво право да четат морал на ветераните в сектора.

Тото сграбчи и премията за най-хубава ария на годината за парчето си „ Чужди усмивки “. То е отдадено на бившето му гадже, на което той призна, че е изневерявал. На церемонията той докара новата си другарка – танцьорката Кристин Петринска.

Клюките настояват, че мотив за повдигането на тематиката за опиатите е Криско, който още веднъж не бе измежду присъстващите, и неговата нова ария „ Какво бе “, в която се пее за пушене на марихуана.

Криско и Тита отново отсвириха церемонията. Организаторката Мария Бонева се оправда, че габровският рапър самичък не поискал да бъде измежду номинираните.

100 Кила справедливо завоюва огромната премия за рапър на годината в празничната вечер. Наградата за фешън кумир сграбчи Гери-Никол. Наградата за най-хубав клип отиде при Ендо и видеото към песента му „ Ще дойдеш ли с мен “.

Тото от „ Скандау “ разбуни духовете от сцената сн. Facebook

Сред гостите бяха Христо Сираков, в компанията на гореща русокоска, някогашният футболист Славчо Тошев и Боби Сапунджиев, който се появи като Урсула.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР