Лъчезарната певица Теодора Цончева, която познаваме от втори сезон на

...
Лъчезарната певица Теодора Цончева, която познаваме от втори сезон на
Коментари Харесай

Къде е Теди от X Factor?! Певицата щастлива и влюбена в художник

Лъчезарната певица Теодора Цончева , която познаваме от втори сезон на музикалното риалити X Factor, се усеща и наподобява по-добре от всеки път – или по този начин най-малко съдим от Instagram профила ѝ, в който тя постоянно поства фрагменти от живота си.

Откакто напусна X Factor, Теди издаде няколко сполучливи сингъла, измежду които “Зелена Светлина ” (в колаборация с Тодор Гаджалов и Део) и най-скорошния ѝ “Ти ”. 

Виж още: Как стартира пластичната хирургия? От 19 век до Ким Кардашиян!

Освен с музика, животът на певицата през днешния ден е изпълнен и с доста обич: тя има дългогодишна връзка с художника и илюстратор Веселин Иванов, с който излиза още от дните си в ефира на NOVA. Въпреки над десетгодишната възрастова разлика сред двамата, те наподобяват основани един за различен – и Instagram постовете им го потвърждават. 

“Няма нищо като теб и мен, ” написа певицата под кадър на двойката. Освен в обществените медии, Веселин постоянно се появява и в Youtube канала на Теди, където тя качва комедийни скечове. Там дуото даже играе двойка в шеговита реплика на индийски сериал.

И до момента в който някои неща в живота на певицата си остават същите, то други се трансформират фрапантно – като да вземем за пример, външният ѝ тип. Теди беше очарователна още при започване на кариерата си, само че през последните няколко години наподобява по-уверена от всеки път. Заслугата за това тя отдава на спортния си режим, на който посвещава цяло видео в Youtube.

Виж още: 5 признака, че си селяндур! Джапанките с чорапи и още

“Никога не съм мислела, че ще направя такова видео, ” откровена е Теди в клипа. “Но пандемията прекатурна визиите ми за спорта изцяло. ” Тя споделя, че се възпламенява по  фитнеса по време на локдаун-а през 2020, когато другарка я убеждава да вършат онлайн тренировки дружно. Останалото, както се споделя, е история.

Не толкоз от дълго време певицата прави и друга коренна смяна във визията си: през 2019 година, тя се подлага на ринопластика и още веднъж снима видео по тематиката. “Носът ми в действителност е много друг, само че аз съм си същата от вътрешната страна, ” безапелационна е в клипа.

Изображение: https://www.instagram.com/teddybennington/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР