Лъчезар Филипов е завършил астрофизика в СССР. От 1982 г.

...
Лъчезар Филипов е завършил астрофизика в СССР. От 1982 г.
Коментари Харесай

Астрофизикът Лъчезар Филипов: Извънземните идват след четири години

Лъчезар Филипов е приключил астрофизика в Съюз на съветските социалистически републики. От 1982 година работи в Института по галактически проучвания. За приноса си към галактическата просвета през 1987 година получава премията „ Циолковски “ на Руската академия на науките дружно с Карл Сейгън. Той е измежду малцината високопоставени наши учени, които намерено си признават, че имат вяра в съществуването на извънземни. В момента Филипов и журналистът Стойчо Керев вършат предаването „ Новото знание “ по БНТ2, което се радва на забележителен рейтинг. Лъчезар Филипов отговори на въпросите на вестник „ България през днешния ден “.
– Г-н Филипов, да ви честитим ли купата професор към този момент?
– Не, не станах професор. Официално жури, назначено от института, се произнесе, че би трябвало да стана професор, само че по заповед на лица, сътрудници от академията, от Българска академия на науките нещата се осуетиха. Шок беше освен за мен, само че и за всички, с които работех 35 години в този институт. Един тип моите сътрудници гласоподаваха, че не съм заслужен да стана професор. Такъв казус в света няма, с операции се анулира купата ми професор. Това се случи.

– Т.е. журито от външни сътрудници ви дава умозаключение, че би трябвало да станете професор, а сътрудниците ви гласоподават „ срещу “?
– Да, тъкмо по този начин стана. Много ме заболя от това решение. Та аз 20 години съм бил зам.-директор там, началник на полети на космонавти… Тъжно е, тъй като съм виждал с очите си по какъв начин хора в института, които изобщо хал хабер нямат от материята, станаха и доценти, и професори, и си мисля, че в случай че реша да алармирам за една инспекция в тази тенденция, доста неща ще излязат… Но не ми се занимава. Както споделят сътрудниците в чужбина: „ Ти си професор за нас “. Между другото, сходен проблем имаше и починалият Божидар Димитров. И против него имаше брожения да стане професор. Но значимото е в очите на хората да сме професори.
– Така е. Кажете ми в този момент, правилни ли са новите изказвания на Ели Силвър, съгласно които във всеки човек има извънземна ДНК?
– Да, доста са новите проучвания, в които се твърди, че всеки гражданин на планетата носи извънземни гени от предшественици от разнообразни цивилизации. Наистина, последните открития на учените потвърждават, че в човешкия организъм има 223 гена, които не се срещат у други жители на Земята. И неслучайно Ели Силвър твърди, че има научни доказателства за извънземния генезис на рационалния човек. Тази догадка разрешава да се изясни парадоксът в теорията за произхода на кроманьонеца след съществуването на неандерталците. Днес излиза наяве, че този тип е дошъл на Земята от Космоса, основавайки нова цивилизация, след което се смесва с локалните. Не може да отречем тази доктрина, в случай че имаме доказателства за разнообразни нации по света, които свързват с галактическия генезис техните прародители. Африканските племена хуту и тутси да вземем за пример считат боговете за свои прадеди. Китайците също се разказват като синове на небесата, а в антични пещери могат да се открият рисунки с фигури на извънземни на фона на НЛО. Много са доказателствата, и то освен от един академик, на този факт за извънземния генезис на индивида.

– Твърдите, че в американската Зона 51 се крият извънземни летателни апарати. Така ли е?
– Това освен аз го споделям. Тази загадка бе крита толкоз доста години, само че откакто в орбита бяха качени спътниците на доста страни, ясно се видя, че там има хангари, които несъмнено не са единствено за самолети, каквато беше формалната версия на управляващите.
– Защо, каква е повода да се цензурират извънземните, по този начин да се каже, и единствено американците ли го вършат?
– Големият проблем е, че в случай че извънземните технологии бъдат усвоени, те ще объркат методите на финансиране и замогване на избрани кръгове на планетата ни. Една смяна в енергетиката, в метода на изхранване би била равносилна на обществена бомба, която незабавно ще отреже клона, на който седят най-богатите и авторитетни хора на Земята. Те дирижират международния ред, а желаят и да продължат да го вършат. Това става най-лесно посредством надзор върху потока на информацията и прекъсване на всичко, което би заплашило техния интерес.
– Само американците ли са отговорни, с цел да се стопират евтините технологии?
– Не, несъмнено. Има мощно терзание у всички. Очевидно страхът е, че един контакт с извънземните по всяка възможност ще срине пирамидалната им конструкция на господството.

– Според прогнозите ви по кое време да чакаме извънземните да се разкрият?
– До 2033 година ще има действителен контакт, само че по всяка възможност той ще стане по-рано, някъде към 2023 година Вече има насъбрани много огромни неофициални данни и наблюдения. Усеща се и някакво активизиране във военните и научните среди по този въпрос, което предпоставя някаква развръзка. Всъщност казусът, както споделят американските специалисти, към този момент не е в отричането, а в това по какъв начин да се оправдаят управляващите, че досега са отричали.
– Вярно ли е, че американците в предишното към този момент са получили високи технологии, които са изстреляли стопанската система им на върха?
– Да, правилно е. Според признанието на внучката на президента Айзенхауер той е имал среща с пришълци още през 1954 година След нея в действителност стартира един заплашителен взрив на технологиите. Това са транзистори, интегрални схеми, лазерни технологии, средствата за отразяване на радиосигнали, по-известни като стелт.

– Имало ли е доста конфликти с кораби на пришълци?
– Военните са имали доста конфликти с техните апарати. И в Русия, и в Америка са давани команди за събаряне на НЛО, в случай че бъдат забелязвани. Още през 1944 година в Сан Франциско са направени опити за борба с тях. Тогава цялото небе е било затъмнено от НЛО. В началото военните са си помислили, че това е някаква японска ескадрила. Започнали са да стрелят всеобщо изпод, само че нито един обект не е свален. За наше благополучие, досега няма доказателства за тяхна настъпателност, виж, от наша образците са доста.
– Тази година следва ли конференция, на която ще говорите за НЛО?
– Миналата година в Хасково мина доста забавно. Да, следва такава конференция. В момента се готвим за среща, която ще е в края на април, и ще създадем международна организация към Организация на обединените нации по НЛО. В момента изпипваме документите и от китайска страна. Те са мощно заинтригувани да се случи това. Важно е обществото да научи истината, да му се разкрие тя, тъй като извънземни съществуват и с помощта на тях сме на това равнище. Ако бяха нападателни, както се твърди, до момента да са ни унищожили. Защото сега ни е нужен преход – нравствен, не веществен. Хората озверяха, станаха единствено потребители. А би трябвало да им се покаже, че има и друго – различен разсъдък, нематериалност, морал и други цивилизации. И ние можем да съжителстваме с тях в мир и благоденствие. Това ще промени човечеството, ще ни издигне напред, тъй като сега светът единствено тъпче на едно място. А все отнякъде би трябвало да стартира този развой.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР