Лъчезар Борисов от ГЕРБ разкри как скрито в мъгла е

...
Лъчезар Борисов от ГЕРБ разкри как скрито в мъгла е
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Незаконните договори в ДКК трябва да бъдат внесени в съда

Лъчезар Борисов от ГЕРБ разкри по какъв начин прикрито в мъгла е осъществено всяко пагубно деяние във ВПК посредством шефката на ДКК Ваня Караганева.

Доколкото чух са изпратени сигнали до всички виновни и контролни органи за това, което се е случило, за договорите, която досегашната шефка е сключвала зад тила на борда на шефовете.

Съветът на шефовете е управителен орган по отношение на изпълнителния шеф. Как е допустимо да се подпише извънсъдебна конвенция за 50 милиона лв.. Трябва да се съгласува това, по какъв начин е допустимо да няма позволение на министъра на стопанската система. Има доста финансови злоупотреби. Финансовите контрольори са се подписали с изключително мнение. Това е липса на бистрота и честност. Министрите, които са я назначили, би трябвало да понесат отговорност, съобщи Борисов.
свързани новини35599преди 47 минути127378преди 5 часа
Самата дама е назначена нелегално от министър, за който има конституционно решение, че е противозаконен. Тези контракти могат да бъдат импортирани в съда, правоохранителните органи би трябвало да се произнесат, отсече някогашният министър на стопанската система в държавното управление на Борисов.

От едната страна имаме нелегално назначен без консурс човек, а от другата страна, в борда, има хора, които пазят ползите на страната. Имаме потребност да решаваме проблемите на хората, а не беззакония и липса на държавност, каквито виждаме в този момент, отсече Борисов.

В момента проучвам ранните сигнали за рецесии и знаците у нас дават сигнали за това. Цените са сериозен проблем, порастват непрестанно. Очаквам, че през февруари инфлацията ще е 10 на 100 и ще е доста мощна при тях, тъй като те използват стоките, които нарастват. Необходими са ограничения, които да подкрепят хората, а не такива противозаконни дейности и подозрения за корупция.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР